Antena Meniu Search
x

Video American Music Awards 2022. Beyoncé, Drake și Taylor Swift sunt nominalizaţi la câte 6 categorii. Artistul care a strâns cele mai multe nominalizări

Industria americană de Muzică şi-a anunţat nominalizările pentru anul acesta şi dintre acestea nu lipsesc celebrităţi ca Adele, Beyoncé sau Harry Styles.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 17:00

Vezi și

Show-ul care a luat o pauză din cauza pandemiei se întoarce şi el pe ecrane pe 20 noiembrie 2022. Artistul cu cele mai multe nominalizări, opt la număr, este Bad Bunny. Daca va câştiga la toate categoriile, artistul puertorican va fi la egalitate cu nume mari ale muzicii ca Michael Jackson şi Whitney Huston.

OLI Beyoncé, Drake și Taylor Swift sunt şi ei nominalizaţi la câte 6 categorii fiecare. Iar Adele, Harry Styles și The Weeknd au obținut şi ei câte 5 nominalizări. Spectacolul American Music Awards 2022 va fi transmis în direct de la Microsoft Theater din Los Angeles, iar pe lista invitaţilor se află de asemenea Tiesto, Coldplay şi Doja Cat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » American Music Awards 2022. Beyoncé, Drake și Taylor Swift sunt nominalizaţi la câte 6 categorii. Artistul care a strâns cele mai multe nominalizări