Antena Meniu Search
x

Foto Daddy Yankee, interpretul piesei "Gasolina", spune adio carierei muzicale pentru a-și dedica viața credinței: "Iisus trăiește în mine"

Artistul puertorican Daddy Yankee a anunţat că se retrage oficial din muzică pentru a-și dedica viața credinței sale religioase, a declarat rapperul după ce și-a încheiat turneul de adio, La Meta, duminică seara în ţara lui.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 09:12

Cântărețul în vârstă de 46 de ani a făcut anunțul într-un discurs lung, după o interpretare a hitului său global „Gasolina”, o melodie care a marcat începutul globalizării reggaetonului și l-a catapultat în succesul mainstream încă din 2004, relatează NBC News.

"Oamenii mei, această zi pentru mine este cea mai importantă zi din viața mea. Și vreau să o împărtășesc cu voi pentru că a trăi o viață de succes nu este același lucru cu a trăi o viață cu un scop", a mărturisit artisul, autorul Megahit-ul din 2017 „Despacito” cu Luis Fonsi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a mărturisit artistul în faţa mulţimii

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că a călătorit prin lume, a câștigat premii și a fost lăudat de fani din întreaga lume, o parte din el s-a simțit neîmplinit pentru o lungă perioadă de timp, a povestit acesta mulțimii de peste 18.000 de oameni la Coliseo de Puerto Rico. "Trebuie să mărturisesc că acele zile s-au terminat. Cineva a fost capabil să umple acel gol", a spus el.

În ciuda faptului că purta ochelari de soare pe scenă, lacrimile care curgeau pe fața lui au fost vizibile pentru miile de fani din întreaga lume care l-au urmărit îndeaproape prin intermediul transmisiei live. În mesajul său, Daddy Yankee a citat un verset biblic în spaniolă: „La ce îi va fi bine unui om să câștige lumea întreagă, dar să-și piardă sufletul?” De aceea, în seara asta, recunosc, și nu mi-e rușine să spun lumii întregi că Iisus trăiește în mine și că voi trăi pentru el”, a spus cântărețul cu mâna către cer.

Daddy Yankee revine la numele său original

Daddy Yankee a anunțat că se va identifica de acum ca Ramón Ayala, numele său de naștere.

„Toate instrumentele pe care le am în posesia mea, cum ar fi muzica, rețelele sociale, platformele, un microfon – tot ce mi-a dat Isus – sunt acum pentru împărăția lui. Îți mulțumesc foarte mult, Puerto Rico, și sper să mergi cu mine în acest nou început. Toți oamenii care m-au urmat, urmaţi-l pe Iisus Hristos, care este calea, adevărul și viața”, a adăugat el. „Așa cum Iisus, cu mila lui, mi-a permis să călătoresc în lume, în mila ta, părinte, sper că îmi dai voie să evanghelizez lumea din Puerto Rico. Amin”.

Daddy Yankee nu este primul artist de reggaeton care își încheie cariera pentru a-și dedica viața credinței. Printre cei mai cunoscuți din Puerto Rico se numără Farruko, Héctor „El Father” și Voltio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Daddy Yankee, interpretul piesei "Gasolina", spune adio carierei muzicale pentru a-și dedica viața credinței: "Iisus trăiește în mine"