Antena Meniu Search
x

Video Trailerul filmului "Bob Marley: One Love", peste 5 milioane de vizualizări în doar 18 ore. Scena care a atras atenţia tuturor

Trailer-ul pentru filmul 'Bob Marley: One Love' a fost dezvăluit publicului. Pelicula, mult-aşteptată de milioane de fani, surprinde întreaga călătorie din spatele muzicii sale care a schimbat generaţii. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 09:34

Vezi și

Pe lângă cariera sa muzicală, fanii vor putea vedea şi un episod mai puţin fericit din viaţa artistului. Pe 5 decembrie 1976, Bob Marley trebuia să susţină un concert gratuit în Parcul Eroilor Naţiunii din Kingston, Jamaica, cu scopul de a promova pacea. Cu două zile înainte însă mai mulţi bărbaţi au intrat în casa sa şi au început să-i împuşte pe cei prezenţi.

El s-a stins din viaţă în 1981, la numai 36 de ani, din cauza cancerului. Filmul va putea fi văzut în cinematografe începând cu 14 Februarie. Trailerul a strâns peste 5 milioane de vizualizări în doar 18 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Trailerul filmului "Bob Marley: One Love", peste 5 milioane de vizualizări în doar 18 ore. Scena care a atras atenţia tuturor