Antena Meniu Search
x

"Dansăm, consumăm tot ce trebuie". Momente electrizante și adrenalină pe cele opt scene de la UNTOLD; tinerii nu mai știau cum să se împartă

A început Untold 2022! În prima noapte, zeci de mii de oameni veniţi din toarte colţurile ţării, dar şi din străinătate au petrecut până dimineaţa pe muzica artiştilor preferaţi. Focurile de artificii, dar şi luminile electrizante i-au făcut pe tineri să vibreze de emoţii. Atmosfera a fost întreţinută şi de dansatori sau acrobaţi care au transformat Untold într-un tărâm de poveste. 

de Redactia Observator

la 05.08.2022, 08:45

Vezi și

Iubitorii muzicii electronice au aşteptat cu sufletul la gură prima noapte a festivalului Untold. Acrobaţii pe picioroange au făcut senzaţe printre participanţii nerăbdători să intre la cel mai mare show al verii. Primele momente electrizante au început cu sosirea primului DJ pe scenă. 

În premieră, Claptone, artistul legendar cu mască, a transformat scena principală într-o lume de basm, unde vedete au fost nimfele, dragonii şi dansatorii.  La lăsarea întunericului, adrenalina a atins cote impresionante în rândul tinerilor, care au acceptat provocarea de a purta şi ei măşti. 

Tineri: Foarte fain. atmosferă bestială! Mami, te iubesc! 

Cele opt scene au vibrat pe tot parcursul nopţi. Totul, spre bucuria spectatorilor, care nu mai ştiau cum să se împartă. 

Pe acelaşi subiect

Tânăr: Suntem o gaşcă foarte mare, şi ne plimbăm de la o scenă la alta. E ceva de nedescris. Să vină toată lumea. 

Tineri: Bem, ne distrăm, dansăm şi consumăm tot ce trebuie. 

Pentru siguranţa celor prezenţi la festival, autorităţile s-au asigurat înainte că totul va decurge în parametri normali. Adică fără substanţe interzise. Fie că au venit la festival cu avionul, fie că au trecut prin vamă cu maşina sau cu trenul, nimeni nu a scăpat de controalele câinelui poliţist. 

Urmează o zi în care petrecăreţii îşi vor reîncărca bateriile, căci distracţia continuă. Festivalul Untold se desfăşoară până pe 7 august, pe Cluj Arena. Anul acesta sunt aşteptaţi 400.000 de participanţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » "Dansăm, consumăm tot ce trebuie". Momente electrizante și adrenalină pe cele opt scene de la UNTOLD; tinerii nu mai știau cum să se împartă