Antena Meniu Search
x

Video Untold, "cel mai păzit loc din România". Măsuri în premieră luate de către autorităţi

Marea aglomeraţie a verii este aşteptată începând de mâine la Cluj-Napoca, acolo unde începe cel mai mare festival al sezonului.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.08.2022, 13:27

Vezi și

Zeci de mii de oameni se pregătesc pentru 4 zile şi 4 nopţi de distracţie la cea de-a şaptea ediţie a Festivalul Untold.

Mii de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne şi alte sute de agenţi de securitate privaţi vor supraveghea ce se intampla la festival.

Distracţie atent monitorizată la Untold

Atât organizatorii festivalului, cât şi autorităţile, spun că timp de patru zile perimetrul arenei va fi cel mai sigur loc din întreaga Românie. Atât angajaţii Direcţiei de Management Operaţional, cât şi Jandarmeria, ISU, Agenţia Naţională Antidrog şi Brigada de Combatere a Crimei Organizate vor supraveghea evenimentul.

Pe acelaşi subiect

ISU şi SMURD vor amenaja două spitale mobile pentru a facilita tratarea celor care vor întâmpina probleme de sănătate.

Controale stricte la intrarea în festival

La fiecare intrare în festival vor fi prezente patrule canine, cu câini special antrenaţi pentru detectarea substanţelor interzise. Autorităţile avertizează că toleranţa va fi zero vis-a-vis de consumul de droguri. Sticlele de parfum, umbrelele, cosmeticele inflamabile sau deodorantele vor fi strict interzise în incinta festivalului. De asemenea, folosirea aparatelor şi camerelor profesioniste va fi de asemenea restricţionată.

Dimensiunea maximă a unui rucsac nu trebuie să depăşească 29x21cm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Untold, "cel mai păzit loc din România". Măsuri în premieră luate de către autorităţi