Antena Meniu Search
x

Video Untold 2022. Doi polonezi, prinşi în timp ce voiau să vină cu droguri la festival. Câinii antrenaţi special i-au depistat

Festivalul Untold a început azi, 4 august, a şaptea ediţie. Zeci de mii de oameni vin la concerte şi măsurile de securitate sunt extraordinare. În special goana după traficanţi de droguri care sunt vânaţi de poliţie.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.08.2022, 19:12

Vezi și

Nu scapă nimeni de control, fie că vine cu avionul, cu maşina prin vamă sau cu trenul. "Toate evenimentele publice au măsuri stricte de securitate, care includ controlul corporal al bagajelor şi câini antrenaţi special pentru depistarea substanţelor interzise", a declarat Sebastian Marcu, Agenţia Naţională Antidrog. Iar câinii au făcut deja primele “capturi”. Doi cetăţeni polonezi au fost prinşi ieri, în vama Petea, în timp ce aduceau droguri la festival.

Festivitatea de deschidere va avea loc dupa ora 21:00

În plus, au mai fost şi opt percheziţii la domiciliile unor suspecţi. Patru persoane au fost arestate preventiv pentru că ar fi distribuit droguri de mare risc în Cluj. Cei care au trecut cu bine de verificări au şi intrat la festival, care şi-a deschis porţile la ora 14. Muzica pe scena principală a început să răsune de la ora 18. Deşi primii oameni au ajuns la Cluj încă de ieri, cei mai mulţi abia astăzi au început să vină, iar majoritatea a ales trenul. La orele amiezii, peronul gării din Cluj era neîncăpător.

Vlad şi Alin au venit de la Oradea, ca să sărbătorească faptul că au trecut cu bine de bacalaureat. Ca să facă rost de bilete au donat sânge, iar de cazare s-au ocupat părinţii, bucuroşi de notele mari de la examen. Vlad a luat bacul cu 9,75. De ceva mai departe, după 6 ore şi jumătate de mers cu trenul, au ajuns la Cluj şi Dariana şi Iasmina, ambele din Timişoara. Şi în acest an, scena principală are dimensiuni impresionante. Înălţimea acesteia este de aproape 30 metri, iar lăţimea de 90. Efectele speciale vor fi proiectate pe un ecran led de 700 mp.

"E o ediţie extraordinară, e prima după pandemie, oamenii vor găsi mulţi artişti, avem o maşină de Formula 1 în festival, un food-court nou, hotelul tematic, o mulţime de lucruri pe care oamenii le pot descoperi în cele patru zile", a declarat Edi Chereji - organizator. Festivitatea de deschidere va avea loc dupa ora 21. La noapte, în jurul orei 3, pe scenă va urca Steve Aoki.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Untold 2022. Doi polonezi, prinşi în timp ce voiau să vină cu droguri la festival. Câinii antrenaţi special i-au depistat