Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Electric Castle 2024. Artiştii care şi-au anulat concertul din cauza penei în IT la nivel mondial

Electric Castle 2024. Bonţida este polul distracţiei în aceste zile. Zeci de mii de tineri au făcut noapte albă pe ritmurile antrenante de la Electric Castle. Festivalul din inima Clujului nu e lipsit de incidente. 20 de tineri au fost prinşi cu droguri încă de la intrare seara trecută, iar astăzi mai mulţi artişti şi-au anulat concertul din cauza penei IT modiale.

de Alex Prunean

la 19.07.2024 , 20:51

Delia a dat startul distracţiei în inima Clujului. "E festivalul meu preferat. Energia e foarte sus, oamenii sunt foarte pe vibe. Îmi place maxim tot ce se întâmplă", a declarat Delia.

Nigerianul Rema a electrizat publicul cu ritmuri africane. Peste 50.000 de tineri au fost în prima seara la festival. Atmosfera i-a făcut pe tineri să danseze fără oprire. "Muzica, oamenii, vibe-ul. Mi se pare că e o conexiune foarte mare între natură, oameni şi muzică", spune o tânără. "E superbă atmosfera. E super, super, super. Merită să vii în fiecare an", adaugă un bărbat.

Petrecerea nu a fost lipsită de incidente

Vezi și

Petrecerea nu a fost lipsită de incidente. 20 de tineri au fost prinși cu droguri cu la intrare. Specialiştii îi avertizează pe părinţi să fie atenți la eventualele "simptome". "Comportamental. Refuză dialogul, ascunde cercul de prieteni, ascunde comunicările. Fizic sunt slăbiri nejustificate. Putem să vorbim despre anumite funcţii, semne", a precizat Cătălin Ţone, expert antidrog

Pe acelaşi subiect

Varianta recomandată de transport către Bonţida e cea cu autocarele Electric Castle. Numărul lor a fost suplimentat, astfel încât timpul de aşteptare să nu depăşească 30 de minute. Biletul costă 35 lei, dar odată ajunşi la Bonţida veţi fi lăsaţi până aproape de intrarea în festival.

15 minute durează zborul cu elicopterul

Cei care nu au timp de pierdut au ca opțiune elicopterul. 15 minute durează zborul cu elicopterul. Pot fi transportaţi doar trei pasageri simultan, iar o cursă costă 150 de euro. "Am ales să merg din cauza timpului. Sunt o persoană de business şi time is money după cum se ştie", spune Andrada.

Cei care merg cu maşina personală au parcare gratuită dacă ocupă toate cele cinci locuri ale autoturismului. În caz contrar trebuie să plătească 70 de lei.

Mai mulţi artişti au anulat concertul din seara aceasta din cauza penei IT mondiale, printre care trupa britanică Sleaford Mods, KINGS OF THE ROLLERS sau CAMO & KROOKED. 

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Electric Castle 2024. Artiştii care şi-au anulat concertul din cauza penei în IT la nivel mondial