Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Electric Castle 2024. Ultima noapte de distracție la Bonțida s-a încheiat pe ritmurile melodiilor lui Sean Paul

Electric Castle 2024. A fost ultima zi de distracţie la Bonţida, unde 70.000 de petrecăreţi s-au distrat la Electric Castle alături de artiştii lor preferaţi. Cei mai mulţi au venit special pentru Vama, Subcarpaţi sau rapperul Sean Paul.

de Alex Prunean

la 22.07.2024 , 07:38

 Adrenalina a fost la cote maxime după o zi în care vremea a oscilat între ploaie la caniculă. Spre seară, atmosfera a fost întreţinută de Sean Paul. "E super. Sean Paul, te iubim!", spune o participantă la festival. 

"Vin de trei ani. Pentru muzică şi pentru comunitate şi pentru oameni şi pentru că nu am văzut violenţă, ci doar bucurie şi muzică şi artişti şi mă bucur foarte mult", spune un participant din Brazilia.

Cei 15.000 de festivalieri cazaţi în campingul de la Electric Castle îşi vor lua rămas bun în această dimineaţă de la corturile care le-au fost casă în ultima săptămână. Autobuzele cu destinaţia spre Cluj vor pleca şi ele astăzi până la ora 11:00. În total, 70.000 de petrecăreţi s-au distrat la cea de-a zecea ediţie a Electric Castle.

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Electric Castle 2024. Ultima noapte de distracție la Bonțida s-a încheiat pe ritmurile melodiilor lui Sean Paul