Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Electric Castle 2024. Renumele festivalului a trecut oceanul: "Eu sunt din Argentina, ea este din SUA. Iubesc lumea, mâncarea, muzica"

Electric Castle 2024. A fost încă o noapte albă la Bonţida, cea de-a patra de distracţie la Electric Castle. Spiritul festivalului s-a simţit mai mult ca oricând pentru că ploaia de ieri i-a răcorit pe participanţi, dar i-a şi împotmolit în noroi, cizmele de cauciuc fiind din nou accesoriul obligatoriu. Cel puţin în camping!

de Alex Prunean

la 21.07.2024 , 07:56

Înainte de lăsarea întunericului, canicula şi arşiţa soarelui au fost înlocuite de o ploaie torenţială, cum de săptămâni întregi nu a mai văzut Bonţida. Pe cât de răcoroasă a fost, pe atât de multe probleme a creat, în special celor cazaţi în camping. "Nu ne aşteptam chiar aşa tare să plouă, dar asta e situaţia. Ne-a udat şi haine şi tot, din păcate", spune un tânăr. Însă distracţia nu ţine cont de vreme. Acest grup de prieteni s-a reunit la festival, iar pentru a nu se pierde în mulţime, toţi s-au îmbrăcat inedit - în pluș!

Renumele Electric Castle a ajuns de mult peste hotare

Renumele Electric Castle a ajuns de mult peste hotare. Acest cuplu a venit tocmai de peste ocean, dar spune că se simte aici ca acasă. "România e grozavă. Eu sunt din Argentina, ea este din SUA. Am ajuns aici acum două, trei zile. Iubesc lumea, mâncarea, muzica. Toată lumea se distrează, toată lumea este foarte prietenoasă", spune un tănăr.

Vezi și

Şi tot de departe a venit la festival Irina, care, stabilită în Germania, s-a întors acasă special pentru Electric Castle. Pe scena principală, Massive Atack a întreţinut publicul timp de două ore. Dar la mare căutare au fost şi artiştii de la scenele trap. Festivalul continuă şi în această seară, cu unul dintre cei mai mari artişti ai ediţiei - Sean Paul.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Electric Castle 2024. Renumele festivalului a trecut oceanul: "Eu sunt din Argentina, ea este din SUA. Iubesc lumea, mâncarea, muzica"