Antena Meniu Search
x
LIVE

Elon Musk şi Grimes sunt din nou părinţi. Numele fetiţei are o semnificaţie aparte

Elon Musk a devenit din nou tătic, anunţă cântăreaţa canadiană Grimes. Artista a confirmat naşterea celui de-al doilea copil al său cu miliardarul, informează joi UPI şi People.

De Redactia Observator la 10.03.2022, 19:12
Elon Musk şi Grimes
Elon Musk şi Grimes - Profimedia

Artista Grimes, în vârstă de 33 de ani, şi partenerul său, fondatorul Tesla şi Space X, Elon Musk, au împreună o fetiţă, pe nume Exa Dark Sideral, născută recent prin intermediul unei mame surogat.

Grimes a făcut această dezvăluire pentru numărul din aprilie al revistei Vanity Fair.

Elon Musk şi Grimes sunt din nouă părinţi. Semnificaţia numelui fetiţei

Cântăreaţa a explicat că numele Exa este inspirat de "exaFLOPS" un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark ("întuneric") se referă la "necunoscut". "Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor", a spus Grimes. "Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru", a adăugat ea.

Pe acelaşi subiect

Numele Sideral este inspirat din limba elfilor, potrivit artistei, şi reprezintă "timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc", fiind o aluzie la personajul Galadriel din "Stăpânul Inelelor", relatează Agerpres. Grimes şi Musk îi spun fiicei lor "Y".

Micul  X A A-Xii are acum o surioară

Cuplul mai are un fiu, X A A-Xii, sau X, născut în mai 2020. Cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public pe covorul roşu la Gala Met în mai 2018.

Musk a declarat în septembrie pentru Page Six că el şi Grimes sunt "semi-separaţi", însă în relaţii bune.

În noul interviu, Grimes a detaliat că ea şi Musk locuiesc separat, dar sunt în continuare împreună şi plănuiesc să aibă mai mulţi copii. "Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru", a spus ea.

"Nu există un cuvânt real pentru asta", a declarat artista despre relaţia cu Musk. "Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul...", a spus ea adăugând: "Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă".

Grimes şi-a lansat cel de-al cincilea album, "Miss Anthropocene", în februarie 2020, iar de atunci a scos pe piaţă single-urile "Player of Games" şi "Shinigami Eyes". Ea a anunţat că va lansa un nou album, "Book 1", în 2022. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Elon Musk şi Grimes sunt din nou părinţi. Numele fetiţei are o semnificaţie aparte