Antena Meniu Search
x

După despărţirea de Elon Musk, Grimes a fost fotografiată citind Manifestul Comunist, de Karl Marx. Explicaţia din spatele imaginii, oferită chiar de fosta iubită a miliardarului

După despărțirea de Elon Musk, cântăreaţa Grimes a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles, în timp ce părea cufundată în lectura Manifestului Partidului Comunist, de Karl Marx. Artista de origine canadiană a stârnit curiozitatea urmăritorilor săi de pe internet, care au asociat alegerea cărţii cu separarea de fostul său partener miliardar.

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 16:16

Grimes, fosta iubită a miliardarului Elon Musk, citind Manifestul Partidului Comunist, de Karl Marx
Grimes, fosta iubită a miliardarului Elon Musk, citind Manifestul Partidului Comunist, de Karl Marx - Instagram @grimes

Grimes, surprinsă de paparazzi în timp ce citea Manifestul Partidului Comunist, de Karl Marx, şi-a explicat gestul într-o postare pe Twitter. Aceasta a mărturisit că în urma despărţirii de Elon Musk, fiind conştientă de fotografii care o urmăresc la tot pasul, s-a gândit să se distreze puţin pe seama lor. S-a gândit ce i-ar putea şoca pe oameni cel mai tare, iar când a găsit soluţia, a cumpărat o copie a lucrării şi a purtat-o în geantă aşteptând ocazia perfectă. Rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor: mii de comentarii şi reacţii confuze, dar şi glume au împânzit în scurt timp reţelele de socializare.

Numele lui Elon Musk, alături de cel al lui Karl Marx

Grimes, artistă muzicală canadiană în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că voia să determine ca într-un singur titlu să apară numele lui Elon Musk, alături de cel al lui Karl Marx. Aceasta a precizat, pe Instagram, că locuieşte alături de fostul său partener şi fiul lor, iar farsele nu se vor opri aici dacă paparazzi nu îi dau pace.

Manifestul Partidului Comunist, cunoscut și drept Manifestul Comunist, este una din cele mai importante scrieri politice din istorie. Lucrarea scrisă de Karl Marx și Friedrich Engels a fost publicată pentru prima oară la Londra, în data de 21 februarie 1848. În manifest sunt descrise scopurile și programul Ligii Comuniste, prima organizație marxistă din lume.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elon Musk şi grimes s-au despărţit după 3 ani

Elon Musk și Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, s-au despărțit după o relaţie de trei ani. Cuplul care a luat prin surprindere o lume întreagă susţine că la mijloc nu este niciun conflict şi că vor colabora pentru creşterea fiului în vârstă de numai un an.

Primele zvonuri despre relaţia celor doi au apărut în mai 2018, iar fiul lor, X Æ A-Xii, s-a născut doi ani mai târziu. Miliardarul mai are şase copii, din relaţiile anterioare. Acesta a fost căsătorit de trei ori, cu scriitoarea Justine Wilson şi cu actrița Talulah Riley. Cu acesta din urmă, Musk s-a căsătorit iniţial în 2010, recăsătorindu-se apoi în 2013, la un an după primul divorţ. Într-un final, cei doi şi-au spus adio în 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » După despărţirea de Elon Musk, Grimes a fost fotografiată citind Manifestul Comunist, de Karl Marx. Explicaţia din spatele imaginii, oferită chiar de fosta iubită a miliardarului