Antena Meniu Search
x

Elon Musk şi Grimes: despărţiţi, dar împreună. Cuplul e "parţial separat", dar în relaţii "excelente". Cu cine va sta copilul lor de 1 an

Elon Musk și Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, s-au despărțit după o relaţie de trei ani. Cuplul care a luat prin surprindere o lume întreagă susţine că la mijloc nu este niciun conflict şi că vor colabora pentru creşterea fiului în vârstă de numai un an, botezat X Æ A-Xii.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 19:22

Elon Musk şi Grimes
Elon Musk şi Grimes - Profimedia

Elon Musk şi Grimes şi-au spus "la revedere", după o relaţie de trei ani care i-a ţinut în vizorul publicului din toată lumea. Potrivit Daily Mail, miliardarul a confirmat că el şi fosta parteneră sunt parţial separați, dar intenționează să îl crească împreună pe fiul lor de un an. „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații excelente”, susţine Musk, care detaliază motivele despărţirii: „În activitatea mea la SpaceX și Tesla, e necesar să fiu prezent în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar ea lucrează în principal în Los Angeles. Acum locuim împreună, iar bebeluşul X este în camera alăturată. Recent, cei doi au participat la Met Gala, iar Grimes a defilat singură pe covorul roşu. Ulterior, Elon Musk şi Grimes au fost gazdele unui afterparty exclusiv, într-un club faimos.

Femeile din viaţa lui Elon Musk

Primele zvonuri despre relaţia celor doi au apărut în mai 2018, iar fiul lor, X Æ A-Xii (pronunțat Ex Ash A Twelve), s-a născut doi ani mai târziu. Miliardarul mai are şase copii, din relaţiile anterioare. Acesta a fost căsătorit de trei ori, cu scriitoarea Justine Wilson şi cu actrița Talulah Riley. Cu acesta din urmă, Musk s-a căsătorit iniţial în 2010, recăsătorindu-se apoi în 2013, la un an după primul divorţ. Într-un final, cei doi şi-au spus adio în 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Elon Musk şi Grimes: despărţiţi, dar împreună. Cuplul e "parţial separat", dar în relaţii "excelente". Cu cine va sta copilul lor de 1 an