Antena Meniu Search
x

Video Enrique Iglesias a rămas impresionat de România. Ce a postat pe pagina de Instagram după concertul din Bănie

Enrique Iglesias a plecat din România impresionat de fanele sale de aici. Artistul a postat pe pagina sa de Instagram mai multe momente din timpul concertului susţinut la Craiova, în semn de 
mulţumire pentru primirea de care s-a bucurat la noi în ţară. Artistul a postat şi mai multe imagini în care cântă alături de fani cele mai cunoscute piese ale sale, printre care, hituri precum "Bailamos", "Hero" sau "Taking back my love". 

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 14:07

Vezi și

În ultima zi a festivalului Intencity, duminică seară, concertul susţinut de Enrique Iglesias a fost momentul cel mai aşteptat al serii. Mii de oameni au dansat pe ritumuri latino şi s-au bucurat de atmosfera pe care artistul a creat-o pe scena amplasată pe stadionul Ion Oblemenco. Cea de-a doua ediție a fost mult mai bună decât prima, cred organizatorii care, deja, își fac planuri pentru anul următor. 

Enrique Iglesias nu şi-a dezamăgit publicul

Enrique Iglesias cu siguranţă nu a dezamăgit publicul, iar tinerii au intrat imediat în atmosfera creată de artist. Au dansat pe ritmuri latino cât i-au ţinut picioarele. 

"E atmosferă foarte plăcută. 

Pe acelaşi subiect

Ai fredonat melodiile lui?

Da, toată seara."

Starul latino s-a lăsat copleşit de Bănie

Iar gândul că ar putea sta la câţiva centimetri de artist le-a adus multor domnişoare zâmbetul pe buze. 

"Ai auzit că are un obicei să cheme o fată pe scenă, la final, şi să îi dea un pupic?

Nu ştiam asta! 

Ai vrea să fii tu?

Da, sigur!"

Starul latino s-a lăsat copleşit de Bănie şi mâncarea românească.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei: Am avut prilejul să mă văd cu el, să vorbesc un pic cu el, mi-a spus că a mâncat la un restaurant din Craiova, s-a plimbat prin oraş incognito cu şapcă şi ochelari. I-a plăcut foarte mult oraşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Enrique Iglesias a rămas impresionat de România. Ce a postat pe pagina de Instagram după concertul din Bănie