Antena Meniu Search
x

Video Enrique Iglesias, show total pe scena din Bănie. Mii de oameni au dansat pe ritumuri latino cât i-au ţinut picioarele

A fost ultima seară a festivalului Intencity, cel care a pus Craiova pe harta evenimentelor muzicale din țara noastră. Concertul susţinut de Enrique Iglesias a fost momentul cel mai aşteptat al serii. Mii de oameni au dansat pe ritumuri latino şi s-au bucurat de atmosfera pe care artistul a creat-o pe scena amplasată pe stadionul Ion Oblemenco. Cea de-a doua ediție a fost mult mai bună decât prima, cred organizatorii care, deja, își fac planuri pentru anul următor. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 03.07.2023, 08:12

Vezi și

Enrique Iglesias cu siguranţă nu a dezamăgit publicul, iar tinerii au intrat imediat în atmosfera creată de artist. Au dansat pe ritumuri latino cât i-au ţinut picioarele.

"E atmosferă foarte plăcută. 

Ai fredonat melodiile lui?

Da, toată seara."

Pe acelaşi subiect

Iar gândul că ar putea sta la câţiva centimetri de artist le-a adus multor domnişoare, zâmbetul pe buze. 

"Ai auzit că are un obicei să cheme o fată pe scenă, la final, şi să îi dea un pupic?

Nu ştiam asta! 

Ai vrea să fii tu?

Da, sigur!"

Starul latin s-a lăsat copleşit de Bănie şi mâncarea românească.

Lia Olguta Vasilescu: Am avut prilejul să mă văd cu el, să vorbesc un pic cu el, mi-a spus că a mâncat la un restaurant din Craiova, s-a plimbat prin oraş incognito cu şapcă şi ochelari. I-a plăcut foarte mult oraşul.

Ruslana, primită cu multă căldură pe stadionul Ion Oblemenco

Mult mai apropiată de România, Ruslana a făcut si ea spectacol pe scena Intencity. În timpul concertului, artista care a câștigat în trecut şi concursul muzical Eurovision, a ţinut în mână steagul ucrainean şi a rămas impresionantă de căldura oamenilor. 

Ruslana: A fost un moment uimitor din viaţa mea. Am simţit fiecare moment de pe scenă. Am simţit cum oamenii m-au sprijinit în privinţa situaţiei din Ucraina. 

Cine nu a stat în faţa scenei a profitat de bunătăţile tradiţionale preparate cu atenţie de bucătari. 

Cristi, bucătarul de la Pleșcăviţa: Plescavita, este un produs bun, uşor şi care prinde la public. 

Reporter: Câte aţi vândut pe seară?

Cristi, bucătarul de la Pleșcavita: Aproximativ 1000, 1000 şi ceva. 

Organizatorii Intencity se declară mulţumiţi de ediţia de anul acesta şi susţin că deja au convins un celebru artist pop care va concerta anul viitor, la următoarea ediţie a festivalului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Enrique Iglesias, show total pe scena din Bănie. Mii de oameni au dansat pe ritumuri latino cât i-au ţinut picioarele