Antena Meniu Search
x

Video Ace of Base și Enrique Iglesias, la festivalul IntenCity 2023, de la Craiova: "Fete drăguţe. A fost foarte distractiv"

Două scene, 56 de artişti şi trei zile de distracţie. Totul se întâmplă în Craiova, unde a început festivalul IntenCity 2023. Cap de afiş anul acesta este Enrique Iglesias, care a ajuns aseară în Bănie. În prima seară de festival, publicul s-a bucurat de cele mai în vogă melodii ale anilor '80 şi '90, iar artiştii s-au declarat îndrăgostiţi iremediabil de România. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 01.07.2023, 20:49

Vezi și

Cu şapca pe cap, ochelari de soare şi  o mână în buzunar. Aşa a coborât din avion Enrique Iglesias, vedeta cea mai aşteptată a festivalului de la Craiova.

Încă de ieri, cele mai populare melodii ale anilor '80-'90 au început să răsune în Bănie. La concerte au venit mii de tineri, iar străzile din jurul stadionului Ion Oblemenco au devenit neîncăpătoare. Deşi concertele nu au început mai devreme de ora 18, unii au reușit să intre în vibe-ul de petrecere chiar înainte ca artiştii să urce pe scenă.

Pe lângă distracţie, mulţi au simţit şi nostalgie când şi-au văzut pe scenă idolii adolescenţei. 

Mulţi artişti spun că s-au îndrăgostit iremediabil de publicul românesc

Ace of Base: Un show foarte, foarte bun. O audienţă fantastică, energie bună. Fete drăguţe. A fost foarte distractiv. Am fost foarte bine primite, deci ar trebui să învăţaţi lumea cum să facă asta. 

Festivalul IntenCity e la a doua ediție. Ultima seara de concerte este mâine, atunci când toată lumea va dansa pe ritmurile latino ale melodiilor lui Enrique Iglesias.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ace of Base și Enrique Iglesias, la festivalul IntenCity 2023, de la Craiova: "Fete drăguţe. A fost foarte distractiv"