Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul de Film de la Veneția 2024. Lady Gaga, apariție uluitoare la proiecția "Joker: Delir în Doi". A cucerit publicul cu un accesoriu extravagant

Festivalul de Film de la Veneția 2024. A fost seara lui Lady Gaga la Veneţia. Îmbrăcată într-o rochie neagră, artista a atras toate privirile cu accesoriul extravagant purtat pe cap. Noua ei peliculă, "Joker: Delir în Doi", a fost aplaudată minute în şir. Tot ieri a fost prezentat la Festivalul de film şi un documentar românesc. 

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 08:25

De mână cu logodnicul ei şi într-un val de aplauze - aşa a păşit Lady Gaga pe covorul roşu de la Veneţia. Ca de obicei, artista nu a dezamăgit cu ţinuta sa - Gaga a optat pentru o rochie neagră Christian Dior la care a asortat un colier cu diamante. Piesa de rezistenţă a fost însă accesoriul purtat pe cap din dantelă, care a completat look-ul. Proiecţia filmului "Joker: Delir în Doi" a primit 12 minute de aplauze.

Noua peliculă urmăreşte povestea comediantului Arthur Fleck care este închis într-o secție de psihiatrie. Aici, el o cunoaște pe Harley Quinn, iubirea vieții sale şi cei doi pornesc apoi într-o aventură romantică.

Muzica joacă un rol important în noua peliculă

Articolul continuă după reclamă

În noua peliculă regizată de Todd Phillips, muzica joacă un rol important. Personajele Joker şi Harley Quinn cântă și dansează, iar Lady Gaga și Joaquin Phoenix au cântat live pe platourile de filmare.

"Am lucrat cu un pianist pe platourile de filmare. Fiecare dublă era o versiune diferită a melodiei şi a modului în care o cântam. Acest lucru a fost foarte interesant, cred că a creat o energie care a fost necesară", a declarat Joaquin Phoenix, actor. "Am muncit foarte mult la modul în care cântam. Pentru mine a fost o tehnică de dezvăţare şi de a uita cum să respiri pentru a permite cântecului să iasă din personaj", a adăugat Lady Gaga, artistă.

În afara competiției, a fost prezentat, ieri, şi documentarul Things We Said Today regizat de Andrei Ujica. Filmul are ca sursă de inspiraţie faimosul concert Beatles de pe stadionul Shea din New York din 1965, iar titlul este inspirat de o melodie a legendarei trupe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Festivalul de Film de la Veneția 2024. Lady Gaga, apariție uluitoare la proiecția "Joker: Delir în Doi". A cucerit publicul cu un accesoriu extravagant