Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul de film de la Veneția 2024. Prima proiecţie a peliculei "Queer" cu Daniel Craig a primit 11 minute de aplauze

Festivalul de film de la Veneția 2024. Daniel Craig a ajuns la Veneţia pentru noul său film, "Queer", de mână cu soţia sa, iar prima proiecţie a peliculei a primit 11 minute de aplauze. Astăzi are loc premiera "Joker: Delir în Doi", cu Lady Gaga în rol principal. 

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 07:55

Daniel Craig a păşit pe covorul roşu de la Veneţia de mână cu soţia sa, Rachel Weisz, pentru noul film "Queer". Fostul James Bond a îmbrăcat un costum alb, însă toate privirile au fost îndreptate către Rachel, care a strălucit la propriu într-o rochie albastră cu paiete.

Premiera mondială a peliculei "Queer" a primit din partea publicului aplauze puternice, timp de 11 minute, iar Daniel Craig şi colegul său, Drew Starkey, s-au îmbrăţişat strâns în urma valului de admiraţie.

Actorul a vorbit despre cum s-a pregătit pentru noul său rol

Articolul continuă după reclamă

Filmul îl are în centrul atenţiei pe Craig, un infractor care fuge din New Orleans spre Ciudad de Mexico în anii 1940. Aici, el se îndrăgosteşte de un ofițer de marină care este dependent de droguri. Marele actor a vorbit despre cum s-a pregătit pentru noul său rol.

"Să dansezi cu cineva este perfect pentru a sparge gheaţa. Există o cameră plină cu oameni care se uită la tine în acel moment şi am vrut să facem totul atât de emoţionant şi de real pe cât este. cât de natural am putut", a declarat Daniel Craig, actor.

Filmul mult-aşteptat de astăzi este Joker

Filmul mult-aşteptat de astăzi este Joker: Delir în Doi. Lady Gaga, care apare în rol principal, a ajuns din timp în oraşul lagună şi, la sosire, a oferit un adevărat spectacol. Şi-a sărutat partenerul şi şi-a etalat inelul de logodnă.

Cântăreaţa va păşi pe covorul roşu alături de partenerul ei, Joaquin Phoenix. În 2019, prima parte a filmului regizat de Todd Phillips a fost cea care aprimit Leul de Aur. Tot astăzi va avea premiera şi pelicula Twst - Things we said today, în regia lui Andrei Ujică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Festivalul de film de la Veneția 2024. Prima proiecţie a peliculei "Queer" cu Daniel Craig a primit 11 minute de aplauze