Antena Meniu Search
x

Video IntenCity 2023. Cei care iubesc muzica s-au bucurat în prima seară de festival de cele mai în vogă melodii din anii '80 şi '90

Doua scene, 56 de artişti şi trei zile de distracţie. Totul se întâmplă în Craiova, unde a început festivalul Intencity. Cap de afiş anul acesta este Enrique Iglesias, care va concerta duminică. Până atunci, cei care iubesc muzica s-au bucurat în prima seară de festival de cele mai în vogă melodii din anii '80 şi '90. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 01.07.2023, 11:07

Vezi și

La lăsarea serii străzile din jurul stadionului Ion Oblemenco au fost luate cu asalt de mii de tineri. Deşi concertele nu au început mai devreme de ora 18, unii au reușit să intre în vibe-ul de petrecere chiar înainte ca artiştii să urce pe scenă.

Tânără: Este pur şi simplu minunat, până acum am fost la toţi artiştii din Polivalentă şi am fost puţin şi pe stadion. Atmosfera e minunată, am venit să mă distrez.

Distracția a început odată cu ritmurile muzicii

Pentru cei mai mulți, distracția a început odată cu ritmurile de care le era dor.

Pe acelaşi subiect

Tânăr: Fiind în oraş un festival mare m-am gândit că ar trebui să particip. Cu siguranţă dacă vor fi atenţi la lista invitaţilor vor avea şanse să crească foarte mult.

Artiștii s-au bucurat şi ei de întâlnirea cu publicul din România. Mai ales ca unii se declară îndrăgostiți de ce au găsit pe plaiurile mioritice.

Haddaway: Un public minunat. Un oraş frumos, ne-am plimbat. Ne-am plimbat peste tot, la Universitate, prin tot oraşul. Ne-am luat îngheţată, cafea. Excelent! 

Reporter: Dacă România ar fi unul dintre cântecele voastre, care ar fi acela?

Haddaway: "Life will never be the same" - (n.r. - Viaţa nu va fi niciodată la fel).

"Un show foarte bun, o audienţă fantastică"

Trupa SNAP!: Este mijlocul verii şi suntem foarte, foarte entuziasmaţi. Am aşteptat acest lucru.

Reporter: Ce vă place cel mai mult la România?

Trupa SNAP!: Muzica. Iubesc muzica tradiţională românească. Nu vă supăraţi pe mine, dar îmi plac Salam şi Guţă. Hai tzuki, tzuki, tzuki, tzuki, la. 

Trupa Ace of Base: Un show foarte, foarte bun. O audienţă fantastică, energie bună. Fete drăguţe. A fost foarte distractiv. Am fost foarte bine primite, deci ar trebui să învăţaţi lumea cum să facă asta. 

Festivalul Intencity e la a doua ediție anul acesta. Ultima seara de concerte este mâine, atunci când de pe scena vor răsuna ritmurile latine ale lui Enrique Iglesias. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » IntenCity 2023. Cei care iubesc muzica s-au bucurat în prima seară de festival de cele mai în vogă melodii din anii '80 şi '90