Antena Meniu Search
x

Video Festivalurile de muzică, șansa micilor comercianți și artizani

Nu poți merge la un festival fără să pleci de acolo cu un suvenir. Pe asta se bazează micii comercianți care, an de an, fac turul țării și încearcă să se promoveze în jurul marilor festivaluri. La IntenCity, în Craiova, spectatorii sunt ispitiți cu suveniruri făcute manual, tatuaje temporare ori produse de înfrumusețare naturale. De câștigat au și cei care vând mâncare din rulote. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 29.08.2022, 10:20

Vezi și

Numai cine nu caută poate spune că nu a găsit un suvenir pe gustul său. În jurul stadionului Ion Oblemenco din Craiova e plin de comercianți. Cosmetice naturale pe bază de lavandă, tatuaje temporare, machiaje de festival sau magneți, toate se vând la festivalul IntenCity. 

Cristina Oprea, reporter Observator: "Greu sa reziști suvenirurilor care se vând la festival. Iar dacă ai și umor, te vei dezlipi cu greu de acest stand de unde poți afla că în Oltenia se mănâncă lubeniță cu pâine sau că cloța stă pe ouă."

La un alt stand, un teanc de surprize ne atrage atenția. Sunt aduse tocmai din America Latină ne spune vânzatorul, el însuși un personaj exotic "Tocmai din Ecuador. O brăţară! O brăţară de piele."

Profituri semnificative pentru comercianți

Pe acelaşi subiect

"Au venit, au vazut, unii au mai și cumpărat"

Tânăra care face tatuaje: "Am venit cu picturi pe faţă, pentru adulți și pentru copii, și tatuaje cu gel, tatuaje temporare care țin între o săptămână și două."  

Un comerciant care vinde produse de papetărie: "În general agende și jurnale și tot ce ține de cărți. Prima seară chiar a fost ok. Ce au vrut oamenii? Suvenirurii de festival, adică o carticică mică pe care o pot purta la gât." 

Concertele de la festival s-au întins pe câteva ore bune. Cui i s-a făcut foame, a avut de unde alege.

"Cât aţi vândut seara trecută?" 

"Peste o mie de bucăți, chiar nu ne așteptam să fie așa de bine."

Tânără care vinde clătite: "Suntem exact la intrarea în stadion, îi așteptăm cu cele mai bune clătite. Nuvor regreta sunt chiar foarte bune." 

Festivalul Craiova IntenCity, aflat la prima ediţie, s-a încheiat seara trecută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Travel » Festivalurile de muzică, șansa micilor comercianți și artizani