Antena Meniu Search
x

Video Lora trece de la muzică la cinematografie. Cântăreaţa va juca un rol în filmul "Pup-o mă! 2 – Mireasă Nebună"

Anunţ important pentru toţi iubitorii de filme româneşti. A doua parte a deja celebrei comedii "Pup-o, mă" apare în cinematografe la începutul lunii viitoare! Producătorii peliculei ne promit că Pup-o, mă 2- Mireasă nebună ne va face să râdem în hohote. Printre cei responsabili de buna noastră dispoziţie se numără şi Lora, care joacă un rol savuros! Următorul fragment vă va lămuri exact şi care este personajul ei. Iată o parte din trailer.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 14:28

Vezi și

Cea de-a doua parte a filmului "Pup-o, mă!", care a avut un succes extraordinar la public, "Pup-o ma 2 – Mireasă Nebună", se lanseaza in cinematografe pe data de 3 septembrie 2021. Din distributie fac parte Alin Panc, Alexandru Pop aka Văru Săndel, Lora, Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții.

Comedia de situație ne propune din nou să râdem împreună în hohote, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel - fratii Tică, Bică și Horică) deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de "Ziua Lânii". Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, Florin Busuioc aka Zmeu le ofera celor trei  prilejul de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea si speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora (Velvet), și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea (Felicia). Tot ce mai rămâne să aflăm este dacă s-or fi aliniat astrele și s-or fi pupat poveștile...

Vă invităm să pupați și voi de două ori, ca la Rachițele-Cluj, unde se spune că, dacă vei pupa de Ziua Lânii, atunci vei rămâne pe viață cu persoana ce ți-a picat cu tronc și veți duce împreună un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Producatori ai filmului sunt cei trei actori principali, Alin Panc, Alexandru Pop si Cosmin Selesi. 

Lora lansează o melodie nouă

Pe acelaşi subiect

"Vrei să te mint?" este o piesă ce relatează povestea unei iubiri cu năbădăi, în care, deși cei doi implicați în relație se joacă de-a șoarecele și pisica, nu s-ar putea imagina să fie împreună cu altcineva: "Ce contează că alții mă vor? / Când ți-am zis că doar pe tine te vreau, păi te vreau". Mai mult, acest "joc" este exact motivul care aduce sarea și piperul în relație și îi face pe cei doi îndrăgostiți să nu-și piardă interesul: "Nu mi-e frică să ne luăm în coarne, / Dar mi-e frig și ești prea hot / Baby, îmi dai frisoane".

Videoclipul este regizat de Kobzzon.

"Nu știu câți dintre voi știți, dar Marius Moga este cel care m-a descoperit pe mine acum 15 ani. Întotdeauna m-a susținut și a avut foarte mare încredere în mine ca artist. Am învățat foarte multe de la el și mă bucur că după 15 ani, m-a sunat Marius într-o zi și mi-a spus că intră în studio să facă o piesă pentru mine. Faptul că a rezultat într-o colaborare, mă încântă și mai mult, pentru că după atâția ani de lucrat împreună și după atâția ani de prietenie, meritam o piesă împreună", spune artista.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Lora trece de la muzică la cinematografie. Cântăreaţa va juca un rol în filmul "Pup-o mă! 2 – Mireasă Nebună"