Antena Meniu Search
x

Video Cântăreaţa Emma a povestit despre colaborările sale de succes. "Am lucrat doar cu oameni care mi-au fost dragi"

EMAA s-a făcut remarcată în urma unei colaborări cu trupa The Motans. Însă până atunci, artista în vârstă de 29 de ani a avut numeroase colaborări. Fiind şi compozitoare, a scris versie pentru o serie de artişti români, printre care Deliric şi Silent Strike.

de Redactia Observator

la 04.08.2021, 14:36

Vezi și

EMAA a reuşit să se facă remarcată și în țări precum Kazahstan, Polonia, Bulgaria, Turcia și Portugalia. Iar surprizele pentru publicul din România sunt doar la început. 

Olivia: Când ai luat tu decizia să ieşi în faţă?

Emma: Nu ştiu dacă a fost o decizie să ies în faţă. Îmi doream doar să lucrez cu cât mai mulţi artişti

Emma a povestit, de asemenea că a moştenit talentul din familie. Mama ei a luat lecţii de vioară, iar bunica ei a fost cântăreaţă de operă. Ea spune că vocea ei s-a format în urma ambiţiei sale de a exersa cât mai des, orele de canto pe care le-a luat fiind foarte puţine.

Mai multe detalii despre cariera Emmei, despre planurile sale de viitor, dar şi despre colabărările cu muzicieni cunoscuţi, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Cântăreaţa Emma a povestit despre colaborările sale de succes. "Am lucrat doar cu oameni care mi-au fost dragi"