Antena Meniu Search
x

Video AMI revine cu o nouă lansare de pe albumul "Enigma": Piesa este despre curajul de a fi vulnerabili

Unul dintre cele mai personale proiecte din cariera lui AMI tocmai a prins contur. Artista a lansat o nouă piesă, venită de departe, din sufletul artistei. Se numeşte O fată obişnuită şi este o melodie despre regăsire şi despre curajul de a fi vulnerabil.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 14:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

După succesul avut  cu  single-ul "Enigma" în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu  unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – "O Fată Obișnuită". Cântecul va fi inclus pe următorul album marca AMI - Enigma. Între timp, melodia a ajuns deja în trending, pe YouTube. 

"Povestea albumului 'ENIGMA' continuă cu al doilea release 'O Fată Obișnuită', o călătorie din lumea mea din oglindă, în lumea reală în care mă las condusă de valul vieții spre un nou început, unde-mi descopăr sufletul și încep să îl ascult, să-i dau voie să fie așa cum simte el. Piesa asta este despre curajul de a fi vulnerabil, despre calea către lumea noastră interioară pentru a recunoaște că nu suntem perfecți și sper ca cei care o vor asculta să-și găsească tăria de fi cine sunt ei, cu adevărat", spune AMI. 

Piesa a fost produsă de Adi Colceru, în timp ce linia melodică a fost compusă de AMI, Adi Colceru și Alex Ghinea. Versurile au fost scrise de AMI și Cezar Guna.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » AMI revine cu o nouă lansare de pe albumul "Enigma": Piesa este despre curajul de a fi vulnerabili