Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video AMI revine cu o nouă lansare de pe albumul "Enigma": Piesa este despre curajul de a fi vulnerabili

Unul dintre cele mai personale proiecte din cariera lui AMI tocmai a prins contur. Artista a lansat o nouă piesă, venită de departe, din sufletul artistei. Se numeşte O fată obişnuită şi este o melodie despre regăsire şi despre curajul de a fi vulnerabil.

de Redactia Observator

la 10.08.2021 , 14:31

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

După succesul avut  cu  single-ul "Enigma" în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu  unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – "O Fată Obișnuită". Cântecul va fi inclus pe următorul album marca AMI - Enigma. Între timp, melodia a ajuns deja în trending, pe YouTube. 

"Povestea albumului 'ENIGMA' continuă cu al doilea release 'O Fată Obișnuită', o călătorie din lumea mea din oglindă, în lumea reală în care mă las condusă de valul vieții spre un nou început, unde-mi descopăr sufletul și încep să îl ascult, să-i dau voie să fie așa cum simte el. Piesa asta este despre curajul de a fi vulnerabil, despre calea către lumea noastră interioară pentru a recunoaște că nu suntem perfecți și sper ca cei care o vor asculta să-și găsească tăria de fi cine sunt ei, cu adevărat", spune AMI. 

Piesa a fost produsă de Adi Colceru, în timp ce linia melodică a fost compusă de AMI, Adi Colceru și Alex Ghinea. Versurile au fost scrise de AMI și Cezar Guna.

Vezi și

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » AMI revine cu o nouă lansare de pe albumul "Enigma": Piesa este despre curajul de a fi vulnerabili