Antena Meniu Search
x

Video AMI revine cu o nouă lansare de pe albumul "Enigma": Piesa este despre curajul de a fi vulnerabili

Unul dintre cele mai personale proiecte din cariera lui AMI tocmai a prins contur. Artista a lansat o nouă piesă, venită de departe, din sufletul artistei. Se numeşte O fată obişnuită şi este o melodie despre regăsire şi despre curajul de a fi vulnerabil.

De Redactia Observator la 10.08.2021, 14:31
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

După succesul avut  cu  single-ul "Enigma" în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu  unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – "O Fată Obișnuită". Cântecul va fi inclus pe următorul album marca AMI - Enigma. Între timp, melodia a ajuns deja în trending, pe YouTube. 

"Povestea albumului 'ENIGMA' continuă cu al doilea release 'O Fată Obișnuită', o călătorie din lumea mea din oglindă, în lumea reală în care mă las condusă de valul vieții spre un nou început, unde-mi descopăr sufletul și încep să îl ascult, să-i dau voie să fie așa cum simte el. Piesa asta este despre curajul de a fi vulnerabil, despre calea către lumea noastră interioară pentru a recunoaște că nu suntem perfecți și sper ca cei care o vor asculta să-și găsească tăria de fi cine sunt ei, cu adevărat", spune AMI. 

Piesa a fost produsă de Adi Colceru, în timp ce linia melodică a fost compusă de AMI, Adi Colceru și Alex Ghinea. Versurile au fost scrise de AMI și Cezar Guna.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » AMI revine cu o nouă lansare de pe albumul "Enigma": Piesa este despre curajul de a fi vulnerabili

Breaking news

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți