Antena Meniu Search
x

Met Gala 2024. Cele mai extravagante ţinute purtate pe covorul roşu: De la prosoape pe cap la rochii din nisip şi bucăţi de oglindă

A fost un adevărat spectacol al modei pe covorul roşu de la cea mai aşteptată gală din an. Met Gala a reunit personalităţi din lumea filmului, modei, sportului sau chiar a politicii. Toate vedetele au păşit pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York cu ţinute care mai de care mai ieşite din comun, pentru a atrage toate privirile. Au avut totuşi de respectat şi un dress code pentru acest eveniment. Jennifer Lopez, Zendaya, şi Bad Bunny au fost gazdele onorifice.  

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 08:06

Vezi și

Apariţii emblematice, rochii electrizante şi transformări memorabile - despre asta a fost vorba aseară, la Met Gala. În cea mai extravagantă noapte a modei, vedetele au reuşit ce şi-au propus - să întoacă toate privirile. Tema de anul acesta a fost Frumoasele adormite: retrezirea la viaţă a modei.

Andrew Bolton, creator de modă: Ideea este de a readuce la viață ținutele prin intermediul celor cinci simțuri, astfel încât să poți simți mirosul hainelor, să le auzi. Da, deci ideea este de a trezi la viață ținutele din colecție.

Met Gala 2024. Ţinutele emblematice ale ediţiei din acest an

Ochii publicului au fost aţintiţi asupra actriţei Zendaya, considerată o regină a modei pe reţelele sociale. Vedeta a avut o apariţie pe care fanii nu o vor uita prea curând - a optat pentru un machiaj dramatic, sprâncene subțiri și un ruj în nuanțe închise.

Pe acelaşi subiect

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez a pozat într-o rochie aurie fără bretele la care a asortat un colier cu diamante. Însă, poate una dintre cele mai controversate apariţii a avut-o Doja Cat. A accesorizat machiajul dramatic cu un prosop pe cap. Multe vedete au optat pentru ţinute clasice şi elegante - Kylie Jenner a ales să îmbrace o rochie simplă, de culoare crem.

Cu toate acestea, au existat și celebrități care au vrut să rupă bariera simplităţii. Cum ar fi Dua Lipa, care a ales un stil gotic, cu o rochie din dantelă neagră cu trenă, peste care a purtat o pelerină din pene. La eveniment au mai fost prezente nume celebre precum Ariana Grande, Kim Kardashian sau Nicole Kidman.

Met Gala 2024. Cine este în spatele succesului fiecărei ediţii

Gala este plănuită în cele mai mici amănunte de Anna Wintour, una dintre cele mai influente voci din modă în ultimii 30 de ani. Fără acordul ei, nimeni nu poate apărea pe covorul roşu de la Muzeul Metropolitan din New York.

Considerat cel mai important eveniment de fashion al anului, Met Gala este cea mai extravagantă strângere de fonduri. Anul trecut, evenimentul a adunat suma record de aproape 22 de milioane de dolari pentru Institutul de Costume al muzeului. Întreaga seară a fost dedicată regretatului Karl Lagerfeld. Met Gala a început în 1948 ca o cină de societate la miezul nopții, la care a participat în principal elita newyorkeză. A evoluat de-a lungul anilor până la evenimentul exclusivist din zilele noastre, la care, chiar şi cele mai mari nume de la Hollywood visează să participe măcar o dată în viaţă. Preţul unui bilet este aproape de 50.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Entertainment » Met Gala 2024. Cele mai extravagante ţinute purtate pe covorul roşu: De la prosoape pe cap la rochii din nisip şi bucăţi de oglindă