Antena Meniu Search
x

Video Premiera Dune 2 la Londra. Zendaya a atras toate privirile cu un costum metalic vintage, creat de designerul Thierry Mugler

Premiera filmului Dune 2 la Londra s-a transformat, aseară, într-o uluitoare paradă de modă. Întreaga distribuţie a păşit pe nisip în loc de clasicul covor roşu. Actorii au avut parcă ținute din alte lumi, în frunte cu Zendaya. Tânăra a atras toate privirile într-un costum metalic spectaculos.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 22:35

Vezi și

Actriţa a surprins pe toată lumea când a sosit într-o armură argintie, o ţinută cu adevărat uluitoare din colecția toamnă-iarnă din 1995 a designerului Thierry Mugler. 

Tânăra de 27 de ani şi-a completat ţinuta cu un colier din safire şi diamante de 28 de carate, la fel de strălucitor. Pentru că nu avea control deplin asupra mişcărilor ei, Zendaya a fost ghidată în faţa camerelor de colaboratorul ei de multă vreme, stilistul Law Roach. 

Apariţie-surpriză a actriţei Anya Taylor-Joy

Spectaculoasă a fost şi ţinuta actriţei Anya Taylor-Joy, care a purtat o rochie de mătase albă, peste care a adăugat o pelerină din voal alb, translucid, cu glugă. Tot o rochie cu glugă, din paiete roşii de această dată, a purtat şi Florence Pugh. 

Pe acelaşi subiect

Partea masculină a distribuţiei a ales ținuta clasică, în alb şi negru. Până şi excentricul Timothee Chalamet a avut doar o cămaşă neagră pe care a asortat-o cu pantaloni din paiete aurii. 

Distribuția incredibilă și efectele uluitoare în "Dune 2"

Cu aşa o premieră spectaculoasă, nici filmul nu putea să fie altfel decât un succes. Criticii au lăudat mult-așteptata continuare a filmului pentru distribuția incredibilă și efectele vizuale uluitoare care rivalizează cu cele din Stăpânul inelelor al lui Peter Jackson. Dune: Partea a doua continuă povestea eroului jucat de Timothee Chalamet, care își unește forțele cu Fremenii pentru a salva galaxia.

Primul film Dune a fost un succes de box-office, cu peste 400 de milioane de dolari încasați la nivel mondial. În 2022, producţia a câștigat șase premii Oscar - pentru coloana sonoră originală, sunet, montaj, cinematografie, design de producție și efecte vizuale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Premiera Dune 2 la Londra. Zendaya a atras toate privirile cu un costum metalic vintage, creat de designerul Thierry Mugler