Antena Meniu Search
x

Exclusiv O româncă, alături de Helen Mirren în unul dintre cele mai așteptate filme de la Hollywood. Ce provocări a întâmpiat Catinca Maria Nistor pe platoul de filmare

O româncă face echipă cu celebra actriţă Helen Mirren în Golda, unul dintre cele mai aşteptate filme la Hollywood. Catinca Maria Nistor are rolul unei asistente în lungmetrajul care spune povestea Goldei Meir, prima femeie prim-ministru din Israel. De la Londra, Catinca Maria Nistor ne-a împărtăşit, în exclusivitate, atmosfera de pe platoul de filmare.

de Redactia Observator

la 11.12.2021, 19:45

Vezi și

Catinca Maria Nistor: Regizorul de platou a spus: "Înainte să începem, avem un nou artist care ni se alătură astăzi. Toată lumea, să o primim cu braţele deschise pe Catinca". Şi toată lumea a aplaudat şi a fluierat şi a fost un moment foarte frumos. 

Un moment pe care Catinca Maria Nistor nici nu şi-l imagina când a început să studieze actorie în România. Acum se află la Londra, unde lucrează alături de Helen Mirren şi Guy Nattive, amândoi laureaţi ai premiului Oscar. 

Joacă rolul unei asistente, iar colegă de platou îi este şi Camille Cottin, cunoscută pentru rolul din serialul Call My Agent. 

Catinca Maria Nistor, actriţă: Scenele de spital sunt amenajate într-o şcoală şi nu este deloc căldură pe platou. Suntem acoperiţi cu pături, cu ploscă cu apă caldă, ni se dau ceaiuri, totul ca să fim cât mai confortabili. Uniforma mea de infirmieră are mânecă scurtă, deci eu sufăr cel mai mult dintre toţi. 

Pe acelaşi subiect

Pelicula ilustrează povestea Goldei Meir, supranumită Doamna de Fier a Israelului. Acţiunea se concentrează pe deciziile controversate luate de prima femeie premier a ţării, în perioada războiului Yom Kippur. 

Rolul principal este interpretat de Helen Mirren, care a fost complet transformată. 

Catinca Maria Nistor, actriţă: În primă instanţă, îmi venea să o îmbrăţişez. Apoi, aşteptam la cadru, apoi mi-am dat seama totuşi cu partea raţională că suntem doi actori, de fapt, care suntem la lucru. Este foarte naturală. Este foarte uşor de lucrat cu ea. 

A primit această şansă de la regizorul Guy Nattive. S-au cunoscut la un festival de film din Italia, înainte ca pandemia să blocheze industria cinematografică. Iar acum speră ca rolul în producţia Golda să fie doar începutul unei cariere fulminante în cinematografie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » O româncă, alături de Helen Mirren în unul dintre cele mai așteptate filme de la Hollywood. Ce provocări a întâmpiat Catinca Maria Nistor pe platoul de filmare