Antena Meniu Search
x

Video Alecsandru Dunaev şi Carmen Ionescu, secrete din culisele celui mai iubit serial, Adela

Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela, un final de sezon dramatic, cu totul neaşteptat. Puse in faţa unor situaţii fără precedent, personajele vor lua decizii imprevizibile. Astăzi, Mihai şi Martha sunt invitaţii noştri. Alecsandru Dunaev şi Carmen Ionescu au venit în platoul Observator unde au vorbit despre experienţa din cel mai iubit serial: Adela.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 13:07

Vezi și

Carmen Ionescu mărturisește cu melancolie că prima ei mare dragoste nu a fost teatru, ci baletul. Din nefericire pe vremea când marea actriță era copil posibilitatea de ați crea o carieră în balet era aproape imposibilă, dacă nu imposibilă. Teatrul însă a fost cel care a alinat-o şi care a făcut-o să se îndrăgostească mai tare ca niciodată."A fost un drum lung, am dat de 8 ori la Facultatea de Teatru până am intrat. Erau 3 locuri libere în toată facultatea pentru fete", spunea ea într-un interviu.

Adela, ultimele episoade din sezonul doi

A luptat şi nu s-a lăsat în nicio clipă până în momentul în care a intrat la facultate pentru a studia actoria. Iar de acolo...cariera ei ne e binecunoscută. Acum joacă rolul Marthei în serialul mult iubit, Adela, iar rolul său ne ţine de fiecare dată în suspans. Iar astăzi a venit în platoul Observator alături de cel...cu care nu are întocmai o relaţie bună: Mihai, Alexandru Dunaev.

Două episoade ne aşteaptă să le savurăm... comod, din faţa micilor ecrane, în această seară, de la ora 20.30. Şi cu această ocazie, vă anunţăm că al doilea sezon se apropie de final. Sunt practic ultimele trei săptămâni înaintea unui final de sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Alecsandru Dunaev şi Carmen Ionescu, secrete din culisele celui mai iubit serial, Adela