Antena Meniu Search
x

Video Oppenheimer, zdrobit de concurenţă. Barbie a avut încasări record de 337 de milioane de dolari

Weekend fabulos la box-office pentru Barbie, cel mai aşteptat film al anului. Pelicula cu Margot Robbie şi Ryan Gosling a avut încasări de 337 de milioane de dolari. Şi-a zdrobit concurenţa - drama istorică Oppenheimer. Rivalitatea dintre cele două a fost aur pentru industria de cinema şi a confirmat că producţiile de pe marile ecrane sunt încă relevante. 

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 22:09

Vezi și

Lumea cinema-ului american îşi va aminti weekendul care a trecut. Fenomenul Barbenhaimmer, născut din concurenţa a două filme aşteptate cu nerăbdare, a adus încasări record. Barbie a vândut bilete de 155 de milioane de dolari în Statele Unite şi de 182 de milioane în restul lumii. Încasările cumulate transformă filmul regizat de Greta Gerwig în cel mai bun debut al anului. 

Oppenheimer, cel mai bun start al regizorului Christopher Nolan

Drama biografică Oppenheimer a avut încasări de 174 de milioane de dolari la nivel global, dintre care 80 de milioane în Statele Unite. Este cel mai bun start al regizorului Christopher Nolan, cu excepţia filmului Batman. La Los Angeles, Londra şi alte metropole, sute de mii de spectatori au văzut Barbie şi Oppenheimer...la pachet. 

American: Avem vizionarea de la ora 10 dimineaţă la Barbie. Ieşim din cinema, luăm o pauză scurtă şi ne aşezăm în primul rând, să vedem Oppenheimer. Bomba atomică o să explodeze în faţa ochilor noştri. Va fi uimitor! 

Pe acelaşi subiect

Criticii vorbesc din nou despre puterea culturală a filmelor

Încasările istorice îi fac să jubileze pe cei din industria filmului. Criticii vorbesc din nou despre puterea culturală a filmelor, mai ales că nici Barbie, nici Oppenheimer nu face parte dintr-o franciză. 

American: Vrem să susţinem filmele originale. Este important să vedem aceste filme cât mai repede posibil, să le transmitem studiourilor că asta vrem să vedem.

În schimb, cel mai recent film din seria Misiune Imposibilă a picat victimă a succesului Barbenheimmer. După un prim weekend cu încasări de 56 de milioane de dolari şi recenzii bune, super-producţia cu Tom Cruise în rol principal a avut acum o scădere de 64% a biletelor vândute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Oppenheimer, zdrobit de concurenţă. Barbie a avut încasări record de 337 de milioane de dolari