Antena Meniu Search
x
LIVE

Ploaie de glume şi bancuri pe internet, după ce reţelele deţinute de Facebook au picat

Aseară, s-a dat stingerea pentru cele trei reţele sociale. Pe sistemele de operare Android sau iOS s-a putut intra în aplicaţii, dar acestea nu erau funcţionale. Fluxul nu se putea reîncărca pe Facebook sau Instagram, iar pe WhatsApp mesajele nu puteau fi trimise.

De Ovidiu Cojocaru la 05.10.2021, 13:01
Mii de utilizatori ai celorlalte reţele sociale au făcut glume pe seama problemelor apărute ieri
Mii de utilizatori ai celorlalte reţele sociale au făcut glume pe seama problemelor apărute ieri - Twitter Hamza Sadik

Problema a fost semnalată de compania Facebook pe Twitter, unde a recunoscut că "unii oameni au probleme cu accesarea aplicației" și că lucrează la restabilirea accesului. Directorul pe probleme tehnice Facebook, Mike Schroepfer, a intervenit şi el, tot pe Twitter, cu scuzele de rigoare. Pe Messenger, aceeaşi situaţie. Compania a tratat, însă, cu umor blocajul, dând vina pe Mercur Retrograd.

"Mercur Retrograd ne-a jucat o festă. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai rapid posibil şi ne pare rău pentru neplăcerile provocate"

După ora 01:00, pana celor trei reţele a fost remediată treptat. Revenirea a fost şi ea anunţată pe Twittter Chiar dacă au fost privaţi de reţelele preferate, mulţi utilizatori s-au amuzat, iar pe internet a plouat cu glume. Experţi în securitate cibernetică au declarat că prăbuşirea reţelelor ar fi putut fi provocată de o eroare de configurare - cel mai probabil, în urma unei greşeli interne.

Pe acelaşi subiect

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Ploaie de glume şi bancuri pe internet, după ce reţelele deţinute de Facebook au picat