Antena Meniu Search
x

SAGA 2024. Numărul abonamentelor a fost suplimentat cu încă 30.000. Zona de concerte, extinsă pe aeroport

SAGA festival se extinde cu 25.000 de metri pătraţi, mărind zona din jurul scenei principale şi amenajând un nou spaţiu pentru mâncare şi băuturi. Odată cu extinderea spaţiului, organizatorii anunţă suplimentarea numărului abonamentelor de acces general cu încă 30.000, anunţă organizatorii.

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 14:23

- Facebook

„Dorinţa de a mări spaţiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toţi spectatorii să se bucure de aceleaşi condiţii, de aceeaşi experienţă de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea şansa să vadă artişti pentru prima dată în România”, spune Allan Hardenberg, CEO Saga.

Nicki Minaj, „regina muzicii rap”, este cap de afiş la SAGA 2024, iar prezenţa artistei în premieră în România a fost printre principalele motive pentru care fanii s-au înghesuit să-şi cumpere bilete încă din primele zile.

O echipă de 400 de oameni stă la baza realizării evenimentului. Aproape 50 de tiruri cu echipament au fost descărcate pe terenul de la Romaero. Pe aeroportul Băneasa vor fi 300 de boxe, 1000 metri pătraţi de LED-uri şi 2000 de lumini inteligente.

Articolul continuă după reclamă

Costul abonamentelor SAGA 2024

Pe acelaşi subiect

Odată cu extinderea spaţiului, a fost suplimentat şi numărul de bilete cu încă 30.000 de abonamente de acces general, iar fanii care nu au apucat să le achiziţioneze, încă mai au timp. Există mai multe tipuri de abonamente pentru cele trei zile de festival, ce pot fi achiziţionate de pe site-ul festivalului: https://www.sagafestival.com:

  • Abonament 3-Day General Access pentru cei sub 21 de ani - 412 lei
  • Abonament 3-Day General Access pentru cei peste 21 de ani - 522 lei
  • Abonament 3-Day General Access Plus (acces la Rave Pit de la scena Techno) - 632 lei
  • Abonament 3-Day VIP (acces platformă oricare din cele 3 platforme VIP, dintre care 2 la Mainstage, şi una la scena Spark, dar şi acces Rave Pit la scena Techno) - 935 de lei

Extins pe aproximativ 125.000 de metri pătraţi, aproape cât 18 terenuri de fotbal, SAGA se alătură celor mai populare festivaluri mondiale precum Tomorrowland (Belgia), Coachella (California) sau Electric Daisy Carnival (Las Vegas) şi aşteaptă anul acesta un număr record de participanţi: peste 200.000 de festivalieri care se vor distra în cele trei zile alături de artiştii preferaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Entertainment » SAGA 2024. Numărul abonamentelor a fost suplimentat cu încă 30.000. Zona de concerte, extinsă pe aeroport