Antena Meniu Search
x

SAGA Festival 2024, între 5 și 7 iulie la Romaero. Line-up şi programul pe zile: Nicki Minaj și Tyla, în premieră în România

SAGA Festival 2024. Cea de-a patra ediţie a festivalului SAGA va avea loc la Romaero în perioada 5-7 iulie. Spectatorii vor avea ocazia să asculte peste 150 de artişti, mulţi dintre ei concertând pentru prima oară în România. Printre cei mai aşteptaţi sunt Nicki Minaj, Rita Ora, Tyla, Armin Van Buuren şi Hardwell, potrivit organizatorilor.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 10:26

Line-up şi programul pe zile: Nicki Minaj, Dennis Lloyd, Tyla, în premieră în România
Line-up şi programul pe zile: Nicki Minaj, Dennis Lloyd, Tyla, în premieră în România - Facebook/Saga Festival

Nicki Minaj, regina muzicii rap, va fi cap de afiş anul acesta şi va concerta pentru prima oară în România la cel mai mare şi iubit festival de muzică din Bucureşti. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista ţărilor în care va cânta în cadrul celebrului „Pink Friday 2 World Tour”.

Cântăreţul şi compozitorul israelian Dennis Lloyd, care a cucerit toate topurile cu piesa „Nevermind” din 2016 va concerta, de asemenea, pentru prima dată în România, pe scena SAGA 2024.

În premieră în România: Nicki Minaj, Dennis Lloyd, Tyla şi Nico Moreno

Articolul continuă după reclamă

Tyla, cântăreaţa sud-africană, vine în premieră la SAGA şi va fi unul dintre headlinerii festivalului de anul acesta. Tyla a câştigat un premiu Grammy pentru „cea mai bună interpretare de muzică africană" pentru piesa „Water”.

Nico Moreno, producătorul şi DJ-ul de techno industrial în vârstă de 24 de ani va ajunge şi el pentru prima dată în ţara noastră, însă pe scenă vor urca şi artişti care au fost prezenţi la ediţiile din anii trecuţi: Armin van Buuren, Loreen, ARTBAT, James Hype, Indira sau Deborah de Luca.

Artişti români la SAGA festival 2024 - România va fi reprezentată pe scena SAGA de anul acesta de artişti consacraţi precum: Smiley, Paraziţii, Subcarpaţi, Mihail sau The Motans.

Bilete pe zile și abonamente

Până în acest moment, deja au fost vândute peste 100.000 de bilete, iar biletele de o zi pentru duminică, precum şi abonamentele GA+ (General Access Plus) sunt deja sold out.

Au mai rămas disponibile următoarele tipuri de bilete, ce pot fi achiziţionate de pe site-ul www.sagafestival.com:

Abonament acces general: 412 lei, pentru cei care au sub 21 de ani, respectiv 522 de lei pentru cei de peste 21 de ani. Pentru bilete VIP, cu acces la platforma VIP de la Mainstage şi la scena Techno, preţul este de 935 lei cu taxe incluse.

Abonament o zi: 220 lei, respectiv 494 lei biletul VIP pentru ziua de vineri şi 250 lei, respectiv 522 lei biletul VIP pentru ziua de sâmbătă.

Programul celor 3 zile de festival

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch şi Drift:

Ziua 1. Vineri, 5 iulie

Rita Ora şi Hardwell vor fi headlinerii care îi vor încânta pe fani în prima zi a festivalului, alături de: Deborah de Luca, Ida Engberg, Loreen, Mau P, Sickick, Syreeta, Will Sparks, Manuel Riva, Pascal Junior, Smiley, Subcarpaţi şi mulţi alţii.

Ziua 2. Sâmbătă, 6 iulie

Raye, ARTBAT şi James Hype vor fi headlinerii celei de-a doua zi de festival, cărora li se vor alătura: Claptone, Indira Paganotto, Patrick Mason, Wade, Mihail, Paraziţii, The Motans şi alţi artişti.

Ziua 3. Duminică, 7 iulie

Tyla şi Armin van Buuren încheie ultima zi de festival ca headlineri, alături de artiştii: Dennis Lloyd, Dyen, Nico Moreno, Paco Osuna, Sub Zero Project. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » SAGA Festival 2024, între 5 și 7 iulie la Romaero. Line-up şi programul pe zile: Nicki Minaj și Tyla, în premieră în România