Antena Meniu Search
x

Video Taylor Swift, marea câștigătoare a galei MTV Europe Music Awards. Harry Styles a avut șapte nominalizări dar a luat un singur trofeu

Taylor Swift este marea câştigătoare a galei MTV Europe Music Awards de anul acesta. Cu patru premii a plecat acasă cântăreaţa americană, egalând-o astfel pe Lady Gaga, la numărul total de trofee obţinute la premiile europene. Printre câştigătorii ediţiei se numără şi alte nume celebre precum Harry Styles, Nicki Minaj sau David Guetta. 

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 17:25

Vezi și

"Câştigătorul premiului pentru cel mai bun artist al anului este... Taylor Swift!"

Prezentă la gala premiilor MTV Europe Music Awards pentru prima dată în ultimii 10 ani, Taylor Swift a plecat acasă cu toate premiile importante. Patru trofee au ajuns la cântăreaţa americană în vârstă de 32 de ani, printre care şi premiul pentru cel mai bun artist.

"Nu aveţi idee ce înseamnă pentru mine să am şansa să fac asta ca un job. Este totul datorită vouă! Vă mulţumesc foarte, foarte mult!", le-a transmis cântăreața fanilor săi.

Taylor Swift a reuşit să-şi adjudece trofeele în faţa unor rivali importanţi ca Adele, Ed Sheeran şi celebrul Harry Styles, şi este, alături de Lady Gaga, cel mai premiat artist la MTV Europe Music Awards.

Pe acelaşi subiect

Harry Styles, șapte nominalizări și un singur trofeu

Revenind la idolul tinerei generaţii, Harry Styles a avut cele mai multe nominalizări, şapte la număr. A reuşit să obţină însă un singur premiu: cel pentru cea mai bună interpretare live. 

Pe lista câştigătorilor galei MTV Europe Music Awards de anul acesta s-au numărat şi David Guetta, Nicki Minaj, Sam Smith, dar şi trupa sud koreană de k-pop BTS. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Taylor Swift, marea câștigătoare a galei MTV Europe Music Awards. Harry Styles a avut șapte nominalizări dar a luat un singur trofeu