Antena Meniu Search
x

Video Cât de mult poluează vedetele de la Hollywood. Taylor Swift, Kim Kardashian și Kylie Jenner au produs mii de tone de CO2 cu avioanele private

În timp ce zilnic se înregistrează noi recorduri climatologice care pun sub semnul întrebării viitorul planetei, un studiu arată că cei mai bogaţi dintre pământeni sunt şi cei mai mari poluatori. De exemplu, 125 de miliardari au datorită stilului lor de viaţă o amprentă de carbon mai mare decât a Franţei, cea de-a şasea putere economică mondială. Şi cum acţiunile tututor au consecinţe - fie mai blânde, fie mai aspre - vă prezentăm acum topul vedetelor care contribuie cu vârf şi îndesat la poluarea aerului.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 13:05

Vezi și

Taylor Swift este prima în topurile muzicale, dar şi în clasamentul starurilor care poluează. De la începutul anului, avionul cântăreţei Taylor Swift a făcut 170 de zboruri private, deşi artista nu a avut niciun turneu. Asta înseamnă peste 9.000 de tone de dioxid de carbon. În ciuda succesului muzical uimitor, fanii nu i-au găsit nicio scuză.

Şi stilul de viaţă al familiei Kardashian a scandalizat după ce Kylie Jenner a postat o fotografie pe reţelele sociale, alături de iubitul ei, rapperul Travis Scott, în faţa celor două aeronave de lux pe care le deţin. Unul dintre zboruri a fost de 17 minute, pe o distanţă care parcursă cu maşina ar fi durat mai puţin de 40 de minute. 

Kim Kardashian, și în topul poluatorilor

Kim Kardashian apare şi ea în topul poluatorilor, cu 57 de zboruri în avionul privat, evaluat la 150 de milioane de dolari, decorat în interior cu finisaje de lux şi dotat cu două băi. Fostul boxer Floyd Mayweather o urmează în top, cu mai multe zboruri, dar mai puţine emisii: 7 000 de tone de dioxid de carbon.  

Îl urmează îndeaproape rapperul Jay-Z, cu 136 de zboruri de la începutul anului. Vedeta profită la maximum de aeronava de lux, în valoare de 40 de milioane de dolari, care poate transporta până la 19 pasageri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Cât de mult poluează vedetele de la Hollywood. Taylor Swift, Kim Kardashian și Kylie Jenner au produs mii de tone de CO2 cu avioanele private