Antena Meniu Search
x

Update Festivalul de la Veneția 2022 , premiere pline de controverse. Lansarea filmului în care joacă Harry Styles, umbrită de certurile legate de bani

Tradiţionala eleganţă de la festivalul de film de la Veneţia a fost înlocuită cu certuri şi gesturi reprobabile. Protagoniştii au fost chiar actorii principali ai unuia dintre filmele favorite la marele premiu. Totul a pornit...de la bani. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 07.09.2022, 14:14

Vezi și

13 minute. Atât au durat aplauzele pentru filmul cu Colin Farrell și Brendan Gleeson. Actorii au fost copleşiti de emoţii şi s-au îmbrăţişat pe tot parcursul ovaţiilor.

"Colm Sonny Larry, nu obişnuiaţi să fiţi cei mai buni prieteni?"

"Încă suntem cei mai buni prieteni."

"Nu, nu mai sunteţi."

Pe acelaşi subiect

"Cine spune asta?"

"Aşază-te altundeva."

Care filmele favorite să câștige premiile Festivalului de la Veneția?

Filmul  "The Banshees Of Inisherin"  este construit în jurul celor două personaje principale, doi prieteni care trăiesc pe o insulă din largul coastei irlandeze şi, care brusc, rup orice legătură. Succesul de la premieră ar putea anunţa mult râvnitul premiu pentru cel mai bun film. Principalul contracandidat este pelicula "Don't Worry Darling", regizată de Olivia Wilde. 

"Frank a construit ceva cu adevărat special. Ceea ce a creat aici este... un alt mod de viaţă. Unul mai bun."

Thrillerul are mai puţine şanse de câştig, cred criticii de film, care consideră scenariul neinspirat. Fanii, însă, au aşteptat cu sufletul la gură să îl vadă pe Harry Styles, cântăreţul lor preferat în ipostaza de actor.

"El chiar depăşeşte orice limite şi muzica lui este foarte bună. Şi chiar este faimos de mult timp!"

Harry Styles, cântăreţ: "Ce îmi place la actorie este faptul că simt că nu am niciodată idee ce fac şi e destul de distractiv."

Pe platourile de filmare nu a fost însă atît de distractiv. spirtele s-au încins când regizorul, Olivia Wilde, a decis să îl înlocuiască pe actorul principal, Shia LaBeouf cu Harry Styles. Ulterior, relaţia lor de iubire a pus şi mai multe paie pe foc.

Actriţa Florence Pugh a refuzat să colaboreze cu Harry Styles din cauza salariilor diferite. Se speculează că actorul ar fi primit 2,5 milioane de dolari în timp ce partenera lui de platou ar fi fost plătită doar cu 700.000 de dolari. Tensiunea în mod cert există. Olivia Wilde şi Florence Pugh au evitat să se privească după premieră.

Filmul Don't Worry Darling intră în cinematografele din România pe 23 septembrie, la o zi după premiera internaţională. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Festivalul de la Veneția 2022 , premiere pline de controverse. Lansarea filmului în care joacă Harry Styles, umbrită de certurile legate de bani