Antena Meniu Search
x

The Weeknd este, oficial, cel mai popular artist de pe planetă. "Nimeni nu se apropie de el"

Este oficial: The Weeknd este cel mai popular artist din lume. Cântărețul și compozitorul, al cărui nume real este Abel Makkonen Tesfaye, este statistic cel mai popular muzician de pe planetă în acest moment, conform Guinness World Records (GWR).

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 18:46

The Weeknd este, oficial, cel mai popular artist de pe planetă
The Weeknd este, oficial, cel mai popular artist de pe planetă - Profimedia Images

"Nimeni altcineva nici măcar nu se apropie", a spus organizația într-o declarație la începutul acestei săptămâni.

Cântărețul canadian, în vârstă de 33 de ani, a stabilit două noi titluri de record mondial. În prezent, are cei mai mulți ascultători pe lună pe Spotify, cu 111,4 milioane la 20 martie. De asemenea, a devenit primul artist care a ajuns la 100 de milioane de ascultători pe lună, relatează CNN.

Recordurile lui The Weeknd vin ca o veste proastă pentru fanii lui Taylor Swift, Ed Sheeran și Justin Bieber – ai căror idoli sunt în urma lui. Miley Cyrus este cel mai apropiat "adversar" al lui The Weeknd, cu 82,4 milioane de ascultători pe lună, potrivit GWR.

Urmează Shakira (81,6 milioane), apoi Ariana Grande (80,6 milioane), Taylor Swift (80,2 milioane) și Rihanna (78,5 milioane). Cel mai apropiat "adversar" masculin este Ed Sheeran (77,5 milioane), adaugă GWR.

Pe acelaşi subiect

Creșterea lui Weeknd, alimentată parțial de platforma TikTok

Creșterea lui Weeknd a fost alimentată parțial de platforma TikTok, după ce remixul piesei "Die for You", interpretată alături de Ariana Grande, a devenit viral pe platformă, potrivit GWR. Piesa a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 – a șaptea oară pentru The Weeknd pe primul loc. Originalul "Die for You" a fost lansat în 2016 pe albumul The Weeknd "Starboy".

The Weeknd nu este străin de recorduri mondiale. În 2016, a câștigat un premiu pentru cel mai difuzat album pe Spotify și un alt premiu pentru cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 al Billboard's Hot 100 de către un artist solo masculin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » The Weeknd este, oficial, cel mai popular artist de pe planetă. "Nimeni nu se apropie de el"