Antena Meniu Search
x

The Weeknd a scris istorie: "Blinding Lights" a devenit cel mai ascultat cântec vreodată pe Spotify

Melodia "Blinding Lights", cântată de The Weeknd, care apare pe albumul "After Hours", al patrulea al artistului canadian, a devenit cea mai ascultată piesă de pe Spotify, cu peste 3,339 miliarde de streamuri.

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 11:35

The Weeknd
The Weeknd - Facebook

A depăşit astfel melodia "Shape of You", cântată de Ed Sheeran, care a ajuns în fruntea clasamentului din 2017, cu 3,335 miliarde de ascultări.  "Blinding Lights" şi "Shape of You" sunt singurele cântece care au depăşit trei miliarde de ascultări pe platformă.

The Weeknd a scris istorie

Compus iniţial, în 2019, pentru o reclamă Mercedes, titlul retro al lui The Weeknd, produs de Max Martin şi Oscar Holter, a fost ascultat în întreaga lume. Videoclipul oficial al cântecului, postat pe canalul YouTube al cântăreţului în ianuarie 2020, a fost vizionat de peste 660 de milioane de ori. 

La 1 ianuarie, pe contul său de Twitter, artistul în vârstă de 32 de ani a postat câteva fotografii din videoclip.El a scris: ''La mulţi ani pentru lumini orbitoare, cea mai ascultată melodie din toate timpurile în această seară''.

Albumul "Starboy" al artistului, lansat în 2016, a fost certificat cu triplu disc de platină, după vânzări de peste 300.000 de unităţi. La un an de la lansarea albumului de studio "Dawn FM", The Weeknd se pregăteşte să înceapă un turneu internaţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » The Weeknd a scris istorie: "Blinding Lights" a devenit cel mai ascultat cântec vreodată pe Spotify