Antena Meniu Search
x

Video Zmeura de Aur 2022, nominalizări-surpriză. Filmele şi marii actori care pot primi "trofeul ruşinii"

Zmeura de Aur 2022. Cele mai puţin iubite premii din industria cinematografică vor fi pline de surprize anul acesta. Nominalizările la Zmeura de Aur 2022 au făcut două victime deja: filmul Blonde ar putea să plece acasă cu 8 premii, iar Morbius are şi el "şanse" mari să-şi adjudece 5. Nici actorii celebri nu au scăpat de ruşinea nominalizărilor la Zmeura de Aur. Tom Hanks, Diane Keaton, Penelope Cruz şi Sylvester Stallone ar putea să fie marii premiaţi ai galei de pe 11 martie. 

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 17:21

Vezi și

Drama istorică "Blonde", care spune povestea vieţii divei Marilyn Monroe, a intrat în dizgraţia spectatorilor din cauza nudităţii nejustificate, a violenţei sexuale şi a orientării anti-avort. Aşa că a primit nu mai puţin de 8 nominalizări printre care cele pentru "cea mai proastă imagine", "cel mai prost regizor" și "cel mai prost scenariu". Criticii au fost blânzi însă cu protagonista Ana de Armas. Actriţa, care a primit nominalizări la Globurile de Aur și la Screen Actors Guild Awards pentru interpretarea sa, nu s-a regăsit pe lista celor mai proaste actrițe.

 Zmeura de Aur 2022. Nominalizări surpriză

Filmul "Morbius", însă, a primit însă 5 nominalizări, inclusiv pentru "cel mai prost film" şi "cel mai prost actor", spre dezamăgirea lui Jared Leto. Lipsa de coerenţă a peliculei Marvel ar fi fost argumentul principal al criticilor. 

Zmeura de Aur 2022 are şi nominalizări surpriză. Îndrăgitul Tom Hanks ar putea primi premiul pentru "cel mai prost actor" din cauza interpretării sale din filmul "Disney's Pinocchio", în care l-a întruchipat pe Geppetto.

Cum se votează premiile Zmeura de Aur

Premiile Zmeura de Aur sunt votate anual de aproximativ 1.000 cinefili şi membri ai industriei cinematografice. Aflat la cea de-a 43-a ediție, show-ul își va anunța oficial "câștigătorii" pe 11 martie, în noaptea dinaintea premiilor Oscar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Zmeura de Aur 2022, nominalizări-surpriză. Filmele şi marii actori care pot primi "trofeul ruşinii"