Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un suporter turc îşi cere iubita de soţie la meciul de deschidere al EURO 2020 - VIDEO

Un suporter turc şi-a cerut iubita în căsătorie chiar pe Stadionul Olimpic din Roma.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.06.2021, 17:28

Momentul în care un suporter turc îşi cere iubita de soţie la meciul de deschidere al EURO 2020
Momentul în care un suporter turc îşi cere iubita de soţie la meciul de deschidere al EURO 2020 - Profimedia Images

Gestul neaşteptat a avut loc la meciul Turcia – Italia, disputat vineri seară, în deschiderea campionatului de fotbal Euro 2020. Aflat în tribună, fanul s-a pus într-un genunchi şi i-a oferit inelul iubitei sale, iar apoi cei doi s-au îmbrăţişat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Turcia - Italia 0-3, în meciul de deschidere

Naţionala Turciei a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Italia. Turcia are programat următorul meci miercuri, la Baku, cu Ţara Galilor. Nici nu mai contează dacă pierzi chiar la debut, când dragostea vieții tale este lângă tine. Cam în acest fel ar putea fi interpretat gestul romantic al bărbatului. 

Fanul a sărbătorit oricum şi chiar într-un mod special. Profitând de contextul spectaculos, omul a ales un moment pe care iubita sa nu va avea cum să îl uite vreodată. Imaginile cererii în căsătorie au devenit imediat virale pe rețelele de socializare. Se pare că răspunsul tinerei ar fi fost pe măsură: aceasta a zis ''DA'' la marea întrebare, potrivit tuttomercatoweb.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Euro 2020 » Momentul în care un suporter turc îşi cere iubita de soţie la meciul de deschidere al EURO 2020 - VIDEO