Meniu
Search
x

Video Momentul în care un suporter turc îşi cere iubita de soţie la meciul de deschidere al EURO 2020 - VIDEO

Un suporter turc şi-a cerut iubita în căsătorie chiar pe Stadionul Olimpic din Roma.

De Andreea Anghel la 12.06.2021, 17:28

Gestul neaşteptat a avut loc la meciul Turcia – Italia, disputat vineri seară, în deschiderea campionatului de fotbal Euro 2020. Aflat în tribună, fanul s-a pus într-un genunchi şi i-a oferit inelul iubitei sale, iar apoi cei doi s-au îmbrăţişat.

Turcia - Italia 0-3, în meciul de deschidere

Naţionala Turciei a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Italia. Turcia are programat următorul meci miercuri, la Baku, cu Ţara Galilor. Nici nu mai contează dacă pierzi chiar la debut, când dragostea vieții tale este lângă tine. Cam în acest fel ar putea fi interpretat gestul romantic al bărbatului. 

Fanul a sărbătorit oricum şi chiar într-un mod special. Profitând de contextul spectaculos, omul a ales un moment pe care iubita sa nu va avea cum să îl uite vreodată. Imaginile cererii în căsătorie au devenit imediat virale pe rețelele de socializare. Se pare că răspunsul tinerei ar fi fost pe măsură: aceasta a zis ''DA'' la marea întrebare, potrivit tuttomercatoweb.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » Momentul în care un suporter turc îşi cere iubita de soţie la meciul de deschidere al EURO 2020 - VIDEO