Antena Meniu Search
x

Fanii englezi cer rejucarea finalei EURO 2020. Suporterii îi acuză pe italieni de "joc murdar": "I-au tratat ca pe nişte sclavi"

Italia este noua campioană a Europei. Italienii au câştigat marea finală a EURO 2020, în faţa Angliei, într-un meci jucat chiar pe Wembley. A fost 1-1 după 120 de minute, iar Italia s-a impus la penalty-uri cu 3-2.

de Redactia Observator

la 13.07.2021, 09:59

Fanii englezi cer rejucarea finalei EURO 2020. Suporterii îi acuză pe italieni de "joc murdar": "I-au tratat ca pe nişte sclavi"
- Profimedia

Fanii englezi nu se împacă cu gândul că au ratat şansa de a câştiga primul EURO, deşi au jucat finala pe propriul teren. Suporterii englezi au lansat o petiţie prin care cer rejucarea finalei. Englezii acuză că italienii au jucat dur, dincolo de limitele regulamentului şi oferă drept exemplu faultul lui Chiellini asupra lui Saka.

"Meciul disputat pe 11 iulie 2021 nu a fost corect deloc. Italienii au primit doar cartonaș galben atunci când îi trăgeau pe jucătorii englezi, tratându-i ca pe niște sclavi. Toate aceste împingeri, trageri și lovituri au fost permise pentru ca Italia să câștige? Sunt, cu siguranță, decizii părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru corect. Nu a fost corect deloc", a scris pe site-ul change.org cel care a lansat această petiţie. A strâns până acum peste 25.000 de semnături.

Petiţia englezilor nu este prima de la acest EURO. Şi fanii francezi au lansat una după ce naţionala franceză a fost eliminată la penalty-uri de Elveţia. Ei îl acuzau atunci pe portarul elveţian Sommer că nu a respectat regulile la loviturile de la 11 metri şi nu a ţinut un picior pe linia porţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Euro 2020 » Fanii englezi cer rejucarea finalei EURO 2020. Suporterii îi acuză pe italieni de "joc murdar": "I-au tratat ca pe nişte sclavi"