Meniu
Search
x

Primele cuvinte ale lui Eriksen, imediat ce şi-a revenit: "M-am întors la voi. Pentru numele lui Dumnezeu, am doar 29 de ani"

Medicul care s-a ocupat de Christian Eriksen a dezvăluit care au fost primele cuvinte rostite de jucătorul danez imediat ce şi-a revenit.

De Redactia Observator la 17.06.2021, 11:22

"M-am întors la voi. Pentru numele lui Dumnezeu, am doar 29 de ani", au fost primele cuvinte pe care Christian Eriksen le-a rostit după ce şi-a revenit ca urmare a stopului cardiac suferit în meciul cu Finlanda de la EURO 2020.

Portrivit DailyMail, Eriksen a precizat că se simte bine, dar va mai rămâne în spitalul din Copenhaga pentru investigaţii medicale suplimentare. Medicul naţionalei Danermacei a declarat că Eriksen are instalat un stimulator cardiac pentru că încă prezintă tulburări ale ritmului cardiac.

EURO 2020. Eriksen a avut nevoie de 13 minute de resuscitare

Mijlocașul lui Inter Milano s-a prăbușit pe finalul primei reprize în meciul de la Copenhaga și au fost nevoie de 13 minute de resuscitare înainte să fie dus la spital în stare stabilă, unde se află și în aceste momente.

Christian Eriksen nu a avut niciodată probleme cardiace şi examinările medicale efectuate până acum nu au reuşit să identifice ce ar fi putut provoca accidentul de sâmbătă, de la meciul cu Finlanda.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Euro 2020 » Primele cuvinte ale lui Eriksen, imediat ce şi-a revenit: "M-am întors la voi. Pentru numele lui Dumnezeu, am doar 29 de ani"