Antena Meniu Search
x

Video 21 de români morți în accidente petrecute în zilele de Crăciun. Pozele postate de un tânăr din Brașov, înainte să intre pe contrasens

Tragedii în lanţ pe şosele, în zilele de Crăciun. Au fost peste 50 de accidente în care s-au înregistrat victime. Cel mai grav s-a petrecut azi dimineaţă, în judeţul Braşov. Doi oameni şi-au pierdut viaţa în urma unei clipe de neatenţie. În total, 23 de oameni au murit şi zeci au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 19:20

Vezi și

Patru persoane erau în maşină. Se întorceau de la un bal din Prejmer, la cinci dimineaţa. Şoferul, un tânăr de 21 de ani, n-a mai reuşit să ţină drumul drept. A ieşit de pe sensul său de mers şi s-a înfipt într-un TIR care venea din faţă. Impactul a fost teribil.  

Martor: Şoferul a murit pe loc din ce am înţeles!

Conducătorul auto şi un pasager de 58 de ani au murit. Celelalte două persoane au ajuns în stare gravă la spital. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, tânărul de la volan posta pe Instagram o poză de la petrecere. 

Patru ore mai târziu, tot în judeţ, la ieşirea din Braşov spre Predeal, o şoferiţă de 58 de ani a intrat şi ea pe contrasens. S-a oprit direct într-un camion. Femeia a murit pe loc. Şoferul care circula regulamentar a încercat s-o evite. În zadar.

Pe acelaşi subiect

Şofer camion: Am claxonat, am luat-o un pic pe stânga ca să evit, dar n-am.. O fi adormit, nu ştiu!

Accidentele s-au ţinut în lanţ

Pe DN1, la Comarnic, două maşini s-au ciocnit într-o curbă. Cinci persoane, cu vârste între 32 de ani şi 70 de ani au ajuns la spital. 

În Constanţa, la Gura Dobrogei, un accident similar. Două automobile s-au lovit şi unul s-a răsturnat. Un al treilea autoturism, încercând să evite impactul, a ajuns în câmp. O persoană, cu răni grave, a fost dusă cu un elicopter Smurd la Spitalul Judeţean. Traficul a fost blocat ore bune în zonă. 

Şi la Sibiu şase persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor, în urma unei coliziuni. 

Iar la Suceava, în localitatea Ilişeşti, opt persoane au fost rănite, 4 adulţi şi 4 copii. O maşină a fost aruncată de pe şosea, peste parapete. 

Un raport al poliţiei române arată că în primele 11 luni ale acestui an au fost peste 4.200 de accidente rutiere grave. Aproape 1500 de persoane au murit, iar alte 3300 au fost rănite grav.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » 21 de români morți în accidente petrecute în zilele de Crăciun. Pozele postate de un tânăr din Brașov, înainte să intre pe contrasens