Antena Meniu Search
x

Video 8 maşini avariate şi 6 victime, bilanţul unui accident produs de un şofer teribilist din Drobeta-Turnu Severin. O femeie însărcinată, printre victime

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această seară în Drobeta-Turnu Severin, principalul vinovat fiind un şofer care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.12.2021, 20:52

Vezi și

În urma impactului, opt maşini au fost avariate. Şoferul teribilist, care conducea o maşină sport, a acroșat trei autoturisme aflate în mers, după care a lovit alte patru parcate regulamentar. O tânăra însărcinată a fost prinsă într-unul dintre autoturismele parcate. aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Numărul victimelor ar fi putut fi însă mai mare. Numai o minune a făcut ca maşina să nu lovească și pietonii care se aflau la cumpărături, la un magazin alimentar din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 8 maşini avariate şi 6 victime, bilanţul unui accident produs de un şofer teribilist din Drobeta-Turnu Severin. O femeie însărcinată, printre victime