Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 8 maşini avariate şi 6 victime, bilanţul unui accident produs de un şofer teribilist din Drobeta-Turnu Severin. O femeie însărcinată, printre victime

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această seară în Drobeta-Turnu Severin, principalul vinovat fiind un şofer care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului.

de Ovidiu Cojocaru

la 10.12.2021 , 20:52

În urma impactului, opt maşini au fost avariate. Şoferul teribilist, care conducea o maşină sport, a acroșat trei autoturisme aflate în mers, după care a lovit alte patru parcate regulamentar. O tânăra însărcinată a fost prinsă într-unul dintre autoturismele parcate. aceasta a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Numărul victimelor ar fi putut fi însă mai mare. Numai o minune a făcut ca maşina să nu lovească și pietonii care se aflau la cumpărături, la un magazin alimentar din zonă.

Vezi și
Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » 8 maşini avariate şi 6 victime, bilanţul unui accident produs de un şofer teribilist din Drobeta-Turnu Severin. O femeie însărcinată, printre victime