Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în apropierea aeroportului Kogălniceanu din Constanţa. Un bărbat a murit

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază în Constanţa, în apropierea aeroportului Mihail Kogălniceanu, după ce un şofer a încercat să întoarcă pe linia continuă. În urma impactului, un bărbat de 73 de ani a decedat.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 17:13

Vezi și

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B Palas, o autospecială de tip ASAS, un echipaj de descarcerare, elicopterul SMURD și două ambulanțe SAJ B2, scrie Ziua de Constanţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, la accidentul de la Kogălniceanu au fost trei victime. Una dintre ele, un bărbat de 73 de ani a decedat, celelalte două au fost transportate la spital.

"O victimă în stop cardio respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără rezultat și a fost declarată decedată. O victimă cu traumatism de membru superior și membru inferior. Cea de-a treia victimă  tot cu traumatism de membre. Cele două victime, conștiente și stabile, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța", au transmis reprezentanţii SAJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în apropierea aeroportului Kogălniceanu din Constanţa. Un bărbat a murit