Antena Meniu Search
x

Video A doua zi de festival la malul mării. Turiştii străini sunt impresionaţi: "Până acum e uimitor”

Cel mai mare festival de la malul mării a adunat zeci de mii de tineri. După o noapte de petrecere, tinerii s-au relaxat pe plajă, iar unii chiar s-au căsătorit pentru o zi. Din păcate unii, nu se simt bine fără substanţe interzise. Şapte tineri au fost prinşi de poliţişti cu droguri asupra lor. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.07.2022, 20:49

Vezi și

Adrenalina a fost cuvântul cheie al primei seri de festival. Cele cinci scene de pe plaja din Constanţa au vibrat toată noaptea. La fel şi tinerii veniţi să recupereze distracţia.

Tânăr: “Foarte frumos, o experienţă foarte plăcută.”

Străin: “Petrecerea este cea mai tare. Adică uită-te la asta! E nebunie.”

Străin: “Prima zi, până acum, a fost foarte bine. Vedem cum va fi în următoarele trei zile. Până acum e uimitor.”

Pe acelaşi subiect

Pentru un tânăr, petrecerea s-a terminat la spital, după ce a leşinat

În ajutor la festival a venit şi Şuier, un câine special antrenat pentru depistarea narcoticelor, care a participat la raziile organizate de poliţişti.

Tânără: “Sunt necesare având în vedere ce s-a întâmplat la Saga.”

Andreea Iliescu, IPJ Constanța: “Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, aşa că facem din nou apel la responsabilitate.”

A doua zi după petrecere

După distracţia de peste noapte, petrecăreţii şi-au "tratat" oboseala pe plajă şi s-au pregătit pentru o nouă seară de muzică.

Tânără: “Venim la plajă, ne distrăm şi pe timpul zilei pentru că până la urmă trebuie să fie 4 zile pline de distracţie. E şi un altfel de vibe pe timpul zilei. Mai cunoşti oameni, mai vezi ce e în jur.”

Este mai mult decât un festival. Este o stare de spirit. Nu doar nopţile sunt magice, dar şi zilele, pentru că turiştii au zone unde se pot relaxa cu hamace sau leagăne, dar au şi zone în care se pot căsători pentru o zi ori în care se pot tatua temporar sau definitiv.

Animator: “Solzii sirenilor. Avem tematica asta, suntem animatori, dansăm, facem salturi şi avem tematica asta.”

Simona, tatuator: “Oferim pictură pe faţă, tatuaje semipermanente. Folosim un şablon pentru a aplica pictura într-un efect foarte fain, dar într-un timp foarte scurt.”

Petrecerea continuă până duminică. În jur de 70 de mii de spectatori sunt aşteptaţi zilnic la festival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A doua zi de festival la malul mării. Turiştii străini sunt impresionaţi: "Până acum e uimitor”