Antena Meniu Search
x

Au fost prinși autorii crimei de la Călărași. Un bărbat a fost înjunghiat de doi autostopiști, după ce soția l-a rugat să-i ia la "ocazie"

Doi suspecți au fost duși la audieri, în cazul crimei de la Călărași.

Doi suspecți au fost duși la audieri, în cazul crimei de la Călărași.

Potrivit primelor informații, doi minori au fost duși la Parchetul din Călărași, în cazul crimei petrecute pe 24 noiembrie.

În seara zilei de 24 noiembrie, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, din județul Călărași, Ion Constantin și soția sa, Violeta, au fost înjunghiați cu bestialitate, de doi tineri pe care îi luaseră la "ocazie".

Pe acelaşi subiect

Violeta Constantin a povestit că ea şi soţul său au fost atacaţi din senin cu cuţitele de cei doi străini, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit maşina în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, pentru ca autostopiştii au cerut să coboare. După ce Ion Constantin, soţul femeii, a oprit maşina, cei doi tineri aflaţi pe bancheta din săpate au scos cuţitele şi au început să dea cu sete. Tânărul aflat în spatele şoferului l-a înjunghiat mortal pe bărbat în gât şi spate, iar celălalt, aflat în spatele femeii, a înjughiat-o pe aceasta în spate, deasupra omoplatului, apoi amândoi au sărit din maşină şi au fugit. Norocul femeii a fost că a apucat să se aplece spre bordul maşinii, evitând astfel o lovitură fatală la gât.

Pentru capturarea lor, autorităţile au mobilizat o armată de oameni, însă timp de mai multe zile nu au reușit să descopere nimic.

- Știre în  curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Au fost prinși autorii crimei de la Călărași. Un bărbat a fost înjunghiat de doi autostopiști, după ce soția l-a rugat să-i ia la "ocazie"