Antena Meniu Search
x

A incendiat din senin o maşină din Sectorul 3, la o săptămână de când a îngrozit trecătorii cu un gest indecent. Piromanul a fost reţinut

Un bărbat de 36 de ani, care a dat foc din senin unei mașini în Sectorul 3 al Capitalei, miercuri dimineața, a fost reținut. Polițiștii au dovezi că este aceeași persoană care pe 1 august manifesta gesturi cu tentă sexuală într-o intersecție.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 15:40

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti - Poliţia Capitalei (scop ilustrativ)

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 11 Poliție au sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 3.40, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 3, un autoturism arde cu flacără deschisă.

Maşină incendiată în Sectorul 3

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri sosite la adresă, fără ca acesta să fie extins la alte mașini. Autoturismul în cauză a fost distrus în totalitate.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat de un bărbat, fără a avea însă legături cu persoana vătămată, ori intenția de răzbunare.

Pe acelaşi subiect

Acesta a fost depistat la scurt timp, în proximitate, și dus la sediul Poliției pentru audieri.

Bărbatul a fost reţinut

De asemenea, din verificările efectuate, s-a mai stabilit că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este bănuit de comiterea unei infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri, constând în aceea că, la data de 1 august 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la o intersecție din Sectorul 3, manifesta gesturi cu tentă sexuală, respectiv se atingea în zona intimă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările în cauză sunt continuate de către Secția 11 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracțiunea de distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A incendiat din senin o maşină din Sectorul 3, la o săptămână de când a îngrozit trecătorii cu un gest indecent. Piromanul a fost reţinut