Antena Meniu Search
x

Video Răfuială cu bâte, cuţite şi ciomege în Satu Mare. Două familii s-au luat la bătaie în plină stradă, după ce un copil a fost lovit și înjurat

Intervenţie în forţă a poliţiştilor şi medicilor din Satu Mare, în urma unui scandal izbucnit între două familii, într-o localitatea Socond. Patru persoane au fost reținute, iar două au ajuns la spital, după ce un copil a fost lovit de unul dintre adulţi. Imediat, în apărarea copilului a sărit tatăl lui.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 13:07

Vezi și

Scandalul a escaladat şi în scurt timp, în stradă, s-a declanşat o adevărată luptă, cu bâte, cuţite şi ciomege. În conflict au fost loviți inclusiv mama şi bunica băieţelului.

Bătaie cu bâte și cuțite, la Socond

În urma scandalului, poliția a reținut patru bărbați. 

"Luni, 8 august 2023, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că, în localitatea Socond, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani, şi-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte contondente, doi dintre aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare-Secţia U.P.U. De asemenea, o parte dintre bărbaţi ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care domiciliază celelalte persoane, unde ar fi distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei. Faţă de patru bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare", au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

În urma scandalului au fost depuse mai multe plângeri penale, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, violare de domiciliu şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Răfuială cu bâte, cuţite şi ciomege în Satu Mare. Două familii s-au luat la bătaie în plină stradă, după ce un copil a fost lovit și înjurat