Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 7 ani, lovită de maşină în timp ce traversa pe trotinetă o stradă din Ploieşti. Copila a ajuns la spital

O fetiță în vârstă de 7 ani a fost lovită de o mașină, miercuri, în timp ce traversa pe trotinetă o stradă din Ploiești, județul Prahova. Copila a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 15:25

Fetiță de 7 ani, pe trotinetă, lovită de mașină
Fetiță de 7 ani, pe trotinetă, lovită de mașină - Shutterstock

Potrivit Poliției Prahova, accidentul a avut loc în Ploiești, la intersecția Piața Mihai Viteazul cu strada Andrei Mureșanu. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că șoferul unei mașini, în vârstă de 44 de ani, a surprins și accidentat minora în vârstă de 7 ani, care se afla în traversarea părții carosabile, pe trotinetă.

Fetiţa de 7 ani a ajuns la spital

În urma impactului, fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, relatează Mediafax.

La acest moment, se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 7 ani, lovită de maşină în timp ce traversa pe trotinetă o stradă din Ploieşti. Copila a ajuns la spital