Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A început cel mai mare festival din ţară dedicat sportului, organizat la Cluj-Napoca

Cel mai mare festival din ţară, dedicat sportului, a început ieri la Cluj-Napoca. Timp de 4 zile, iubitorii mişcării şi nu numai, pot descoperi sportul pe care vor sa îl practice, la a patra ediţie Sports Festival. Şi tot acolo, legendele fotbalului românesc se vor înfrunta cu cele ale Galatasaray Istanbul, într-un meci demonstrativ. 

de Alex Prunean

la 02.06.2023 , 14:07

25 de sporturi diferite așteaptă să fie descoperite timp de 4 zile la Cluj-Napoca, la ediţia din acest an a Sports Festival. De la celebrul baschet, fotbal sau golf, pâna la cele mai puţin cunscute cum ar fi aikido sau roundet, toate pot fi încercate gratuit.

Alex Prunean, Reporter Observator: Cum e la Sports Festival?

Turist: Foarte fain, noi venim în fiecare an, e genial.

Vezi și

Parcul central s-a transformat într-un imens spaţiu de făcut mişcare.

Pe acelaşi subiect

25 de sporturi diferite, la ediţia din acest an a Sports Festival.

Participant: E important să facem sport pentru sănătate, evident, pentru condiţie fizică, pentru distracţie. Am venit cu copiii în primul rând şi pentru distracţie.

Iar sportul nu este doar pentru corp ci şi pentru minte, astfel că cei care participă la festivalul sportului se pot întrece inclusiv la şah.

Teodora Maria, jucătoare de şah: Mamei mele i-a plăcut şahul şi mi-a spus că i-ar plăcea să învăţ şi eu. Şahul este în sine uşor, doar că există multă strategie, tactică şi atenţie.

Alex Prunean, reporter Observator: Cel mai asteptat moment al festivalului este marele meci de fotbal dintre legendele echipei nationale a romaniei si legendele Galatasaray. Aici, pe teren vor intra jucatori precum Gică Hagi, Adrian Mutu si Gică Popescu.

Patrick Ciorcilă, reprezentant Sports Festival: Vom avea meciul demonstrativ de fotbal, vineri seara, dintre România şi Galatasaray de pe stadion. Vom avea multe momente interesante, concerte în fiecare seară.

Și în acest an, o parte din banii obţinuţi pe bilete vor merge către spitale. 

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A început cel mai mare festival din ţară dedicat sportului, organizat la Cluj-Napoca