Antena Meniu Search
x

Video "A intrat în depăşire cu BMW-ul". În ajunul Paştelui, un şofer a lăsat fără gaze un cartier întreg din Constanţa

Ajunul sărbătorilor pascale a fost pe cale să se transforme în adevărate tragedii în mai multe zone din ţară. În Constanţa, mai multe blocuri au rămas fără gaze, după ce două maşini s-au lovit frontal, şi unul dintre autoturisme a rupt o ţeavă de gaz. Iar în Maramureş, şase persoane, printre care şi doi copii au ajuns la spital, după un accident cumplit Unul dintre şoferi urcase beat la volan. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 10:35

Vezi și

Municipiul Constanţa, stada Ştefăniţă Vodă. În timp ce gospodinele sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Paşte, brusc se aude un zgomot asurzitor. În aer se simte imediat un miros sufocant de gaze. Speriaţi că o explozie s-ar fi produs în bloc, oamenii fug cât îi ţin picioarele. Când ies, descoperă însă adevărata sursă a bubuiturii. În urma unei ciocniri frontale, un autoturism a ajuns pe trotuar şi s-a oprit într-o ţeavă de gaze, pe care a rupt-o. 

Tânăr: A intrat în depăşire. Domnul nu s-a asigurat. A tras de volan, şi l-a aruncat în aia de gaze. 

Femeie: A intrat în staţia cu gaze.

Deşi ambii şoferi au ieşit din maşini pe propriile picioare, în zonă se putea produce în orice clipă o explozie. Oamenii sună imediat la 112. 

Pe acelaşi subiect

Femeie: A lovit ăla de gaze, panoul ăla şi uite suflă gazele, şi acum să vină ăia să-l repare.

Fără să stea pe gânduri, echipajele de intervenţie fac un perimetru de siguranţă. Locuinţele oamenilor au rămas ore în şir fără gaze. Totul spre indignarea gospodinelor.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă. 

Un şofer beat a băgat doi copii în spital, în ajunul Paştelui

Şi în nordul ţării, pe DN 18, într-o localitate maramureşeană, un alt accident cumplit umbrea liniştea mai multor familii, chiar în ajunului Învierii. Şaşe persoane, printre care 2 doi copii, au ajuns la spital, după ce patru maşini s-au ciocnit violent. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au avut parte de o supriză. Unul dintre şoferi se cinstise cu câteva pahare de alcool înainte de a se urca la volan.Traficul a fost blocat ore în şir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » "A intrat în depăşire cu BMW-ul". În ajunul Paştelui, un şofer a lăsat fără gaze un cartier întreg din Constanţa