Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tineri români spulberaţi de un şofer beat, pe un drum din Austria. Maşina lor a ricoşat într-un copac, apoi s-a răsturnat

Doi români cu vârste de 29 şi 32 de ani au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital, în urma unui cumplit accident rutier produs în Austria. Maşina lor a fost spulberată de un alt autoturism, în urma impactului ricoşând într-un copac, apoi răsturnându-se în afara carosabilului. 

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 12:34

Accidentul a avut loc miercuri, 1 mai, pe drumul care leagă Lahrndorf de Hirschbach. Din primele verificări ale poliţiştilor, la intersecţia cu B 38, o maşină condusă de un şofer în vârstă de 69 de ani s-a izbit de un alt autoturism, în care se aflau doi români, cu vârste de 29 şi 32 de ani.

În urma coliziunii, mașina românilor a lovit un copac, s-a răsturnat și s-a oprit pe plafon.

Români băgaţi în spital de un şofer beat, în Austria

Conform publicaţiei meinbezirk.at, pasagerul de 32 de ani a fost grav rănit în accident, fiind descarcerat de pompieri. După acordarea primului ajutor de către medicul de urgență, el a fost transportat la spital. La fel şi șoferul de 29 de ani, care a suferit de asemenea leziuni. 

Şoferul de 69 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv. La fața locului au acționat pompieri voluntari din trei departamente: Hirschbach, Waldburg și Reichenthal. În urma accidentului, drumul B 38 a fost închis total cicrulaţiei, şoferii fiind deviaţi pe rute alternative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Tineri români spulberaţi de un şofer beat, pe un drum din Austria. Maşina lor a ricoşat într-un copac, apoi s-a răsturnat